2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااای من از گرما فراریم..شمال زندگی میکنم شرجیش منو اذیت میکنه

اوه  جایی ک ارزوی من رویای منه هستی همون شرجیو رطوبتش عشقمه .بیا جامون عوض کنیم اینجا باالاشهر تهران هواش تمیزه اما بغل کوهه سرده .کدوم شهری ؟ خیلی وقته میهام سفر بیام شمال فرصت نمیشه هم وایستادم گرمتر شع

اوه  جایی ک ارزوی من رویای منه هستی همون شرجیو رطوبتش عشقمه .بیا جامون عوض کنیم اینجا باالاشهر ...

از لحاظ آب و هوایی بیا جامون عوض...من محمود آبادم بخاطر کار همسرم اینجا ساکن شدیم...منم قبل اینکه بیام شمال عاشق این آب و هوا بودم ولی چون الان تجربش کردم میبینم اصلا خوب نیست شاید باورت نشه من تابستون از خونه بیرون نمیام

از لحاظ آب و هوایی بیا جامون عوض...من محمود آبادم بخاطر کار همسرم اینجا ساکن شدیم...منم قبل اینکه بی ...

ار بخاطر رطوبتش مردمش سیر زیاد میخورن ک روماتیسم اینا نشن.تنها چیزیشو دوسندارم اینه ک شبا زود میخابن زود تطیلیو‌ خاموشیه البته شهرستانا کلن همینن نسبت ب تهران ک تا بوق سگ ملت بیدارن