2777
2789
عنوان

خز ترین کاری ک انجام دادین چیبود

| مشاهده متن کامل بحث + 19145 بازدید | 292 پست
رفته بودیم قم یه جا چندتا پسر بودن ، زیاد بودن ، جو گیر شدم  با چادر اومدم از یه جایی بپرم چ ...

خدا هیچکسو تو اون موقعیت قرار نده وااااقعاا اونم جلو بقیع مخصوووصا پسراا😂😒

آرزو دارم هیچ آرزویی، آرزو نمونه...💟✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میرفتم تو بالکن با صدای نازک مهستی میخوندم کراشم ببینه خوشش بیاد/: فک کنم ۱۰ سالم بود 😐

خب بعدش چیشد هنو کراشته خبری ازش داری؟ کنجماو شدم😂

توو اولین قرار  چیپس سرکه ای با شیر کاکائو گفتم بگیره 😶

لایک نکن❌فقط جواب ریپ مودبا رو میدم 🔴 🔴         جلوی میز کارتون یا میز تحریرتون یا توی نوت گوشیتون اینو بنویسید:"یه قانونی هست ک میگه:تو الان تو گذشته‌ی آیندتی پس‌جایی واسه پشیمونی نزار‌.    ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ...ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…
ابروهامو تیغ میزدم، تاجایی که میتونستم مداد میکشیدم شمشیری شبیه انگری برد میشدم

چرا با خودت اینکارو کردییییی😂  

خدا هیچکسو تو اون موقعیت قرار نده وااااقعاا اونم جلو بقیع مخصوووصا پسراا😂😒

😂😂😂

یه بارم خواهرم خواست از یه جوب رد بشه 

بارون بود ، بعد سر خورد افتاد تو کانال 😂😂😂😂😂😂

اون جو نگرفتش ، فقط اتفاق بود ، ک من هم از خنده خواستم خودمو بندازم تو جوب

چندتا پسر بودن ک زمینو گاز میزدن 😂😂😂 لعنتی 

این کاربری واگذار شده ✌️

کل زندگیم کارای خزه 

کدومش؟😂😂

ارادتمند شما : کراش همه نی نی سایتیااا هستممم😎😂😌💕     کاربری تو دل برو ، جذاب و بی حاشیه 😏😂🥲سر دسته کمپین : #نه_به_حس_ششم ⚘شاید بهش اعتقاد داشته باشم ولی هیچ وقت توی نی نی سایت قبولش ندارم و هر کس که ادعا میکنه حس ششم داره فقط میخواد با روح و روان شما بازی کنه.......اینجام که شاید بتونم با حرفام به کسی کمک کنم و گرنه نی نی سایت هیچ سودی برام نداره😂💔 مشتاق شنیدن تجربیات و اتفاقات آموزنده🌻 
😂😂😂 یه بارم خواهرم خواست از یه جوب رد بشه  بارون بود ، بعد سر خورد افتاد تو کانال 😂😂😂😂 ...

وااااییی بیچاااره 😂چرا خانوادگی همچین بلاهایی  سرتون میاد😂😂