2777
2789
 وزنش اره کم بود اشتهاشم کم بود اما بعد از عمل هم وزنش بیشتر شد هم اشتهاش اما چاق نیست الان وزن ...

عزیزم ممنون جوابم دادی  بچه منم خیلی لاعره و وزن از دست داده و جبران نمیکنه خیلی نگرانم

انشالله  خیره  واسه همه مون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر بخاطر لاغریش بردی  ویتامین داد یا رژیم که صورتش بهتر شد

هیچکدوم 

پسرم هرروز سرما خورده بود دکتر گفت لوزه داره 

بدترین آدما اونایی هستن کهمیدونن روی چی حساسی و دقیقا همون کار را انجام میدن …
سلام عزیزم ببخشید چندسالش بود و چند کیلو بود الان چطوره عمل کردین چی شد؟

سلام من سید سعید رضا توفیقی  شیراز عمل کردم  لوزه ها رو 

دیگه لوزه هاش  وقتی نداشت یه دفه ای لوزه ش خیلی بزرگتر شد

بیمارستان دنا 

اگه یه وقت عمل کردی به بچت بگو وقتی از خواب پا شدی اروم باش   گریه نکن  تا من بیام

من به بچم نگفتم  بچم گریه کرده زیاده ... تاچند تا دکتر لازم ندونسته عمل نکنید چون بیهوشی و ...عوارض داره هی همیشه عق میزنه حالش بد میشه

دیگه نگا کن اگه داروی کورتون و ... زیاد بهش میدی زمستونا  شاید عمل لازم باشه

سلام من سید سعید رضا توفیقی شیراز عمل کردم لوزه ها رو دیگه لوزه هاش وقتی نداشت یه دفه ای لوزه ش خ ...

خیلی ممنون پسر منم خیلی زود زود مریض میشه تازگیا غده لنفی زیر گوشش هم متورم میشه بردم گوش حلق بینی گفت لوزه هاش عفونت و تورم داره بخاطر همونه گف ک انتی بیوتیک بخوره تورمش بخوابع بیار ببینم واس عمل خوبه یا نه . شما نگفتین وزن بچتون چطور شد و همینطور مریض شدنش ؟