2777
2789

سلام بچه من شش سالشه و خیلی زیاد لاغره 

شما بچه های اطرافیانتون بخاطر لوزه  لاغر بودن

مشکل لاغری شون بهتر شد  با  بالاتر رفتن سن شون  یا عمل جراحی 

شماهم زودی سرمامیخوره؟

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آجی من بجه بودم لوزه داشتم و هیلی ام سبک و ضعیف بودم

دکتر گفت خودت خوب میشی نیاز به لیزر و عمل نداری

و اینکه راست گفت خودم خوب شدم و الانم خدا رد شکر هیکلم عالی و ورزشکاریه

شاید واقعا تو اشتباه برش زدی

من خودم وقتی کوچیک بودم لوزه داشتم لاغر هم بودم اتفاقا😁ولی هرچی بزرگ تر شدم این لوزه یهو غیب شد کمبود وزنم هم کم کم بهتر شدن❤🌿

فقط حیدر امیرالمؤمنین است♥️🌱امام صادق علیه السلام فرمودند: هرکسی که خداوند خیرش را بخواهد، حب امام حسین علیه السلام و حب زیارتش را در قلب او می‌اندازد و هر که را خداوند بدیش را بخواهد، بغض نسبت به امام حسین علیه السلام و بغض زیارت آن حضرت را در قلب او می اندازد.♥ راه حسین (ع) راه دل است، و هرگاه عاشقی به دل توجه کند او را پیدا می کند. لذا در برخی روایات وارد است که: «قبر او در دلهای دوستداران اوست».✨️حب الحسين هويتنا

وای یکی از اقوام لوزه بچه ش رو عمل کرد ناگهان بچه لاغر تبدیل شد به یه بچه ی بشدت چاق .😖.الان در به در دنبال رژیم و دکتر تغذیه هستن

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
بله خیلی هم طول میکشه

دخترمنم بایه لیوان اب سرد فوری 

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️
آره لوزه سوم و لوزه حلقی همه رو داره 

دکترش کیه بچتون؟دخترمنم لاغره و بی اشختا