2777
2789

.

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه من دارم خیلی عالیه که

باتریش چی؟زود خالی نمیکنه یا داغ نمیشه؟

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

باتریش چی؟زود خالی نمیکنه یا داغ نمیشه؟

داغ میکنه باتریشم یه روز میمونه

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
اینو حتما کسی میگه که گوشی بالاتر از اون داشته. وگرنه نسبت به پولی که میدی دوربینشم خوبه. در ضمن به ...

الان قیمتش حدود ۲۰ تومنه

در حد قیمتش باشه کافیه

الان قیمتش حدود ۲۰ تومنه در حد قیمتش باشه کافیه

یکم انتظار قیمتیتون رو بیارید پایین. قبلا این گوشی در حد ۱۳ تومن بود. با اون انتظارات بخرید. مطمعنا گوشی بدی نیست. ولی شاید گزینه های بهتری هم باشه باید نگاه کنم

کاربر آقا هستم
الان نگاه کردم.‌تو این محدوده قیمت. همین a73 خوبه. رم ۸ گیگ و ظرفیت حافظه ۲۵۶ گیگ بخرید

مچکرم🙏