2777
2789

سلام مامانا. من بارداری دومم هست۱۸هفته ام الان .هنوز حرکاتش رو حس نکردم. بارداری اولم ۲۲هفته حس کردم و این که هردوبارداریم جفتم قدامی بود. مگه نمیگن بچه دوم رو زود تر حس میکنن نسبت به اولی. پس چرا من هنوز هیچی حس نکردم🥲🥲نگرانم

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دومی رو تا 20هفته حس نکردم حتی صدا قلبشو خواست بهداشت بزاره برام معلوم نشد استرسی شدم ولی مشکلی ...

جفتت چی بود. من صدای قلبشم شنیدم دفعه قبل که رفتم دکتر، ولی نمیدونم چرا حرکتشو هنوز حس نمیکنم

من از سیزده هفته حس کردم ولی خفیف الان ۲۱ هفته ام تکوناش بهتر شده

عزیزممم. جفتت قدامی بود؟

برا هر دوتا قدامی بود

جدیییی. خیالم راحت شد پس منم هردوش قدامی، ولی شنیده بودم بچه دوم زودتر از اولی حس میشه

سونو انومالی هنوز نرفتی؟ 

تو ان تی احتمال نداد بهت واسه جنسیت؟ 

منم باردارم 18هفته هستم حرکت هاشو تقریبا یه هفته میشه یکم حس میکنم منم تو هردو بارداریم جفتم قدامی بود

یه روز خوب میاد❤️
جدیییی. خیالم راحت شد پس منم هردوش قدامی، ولی شنیده بودم بچه دوم زودتر از اولی حس میشه

برا من که اینطوری نبود.شما هم نهایت تا هفته ۲۱و ۲۲تکوناش حس میشه خیالت راحت باشه

در سرزمین من ،مردم هر چه را که نفهمند مسخره میکنند....
سونو انومالی هنوز نرفتی؟  تو ان تی احتمال نداد بهت واسه جنسیت؟  منم باردارم 18هفته هستم ...

من نه هنوز. انشالله هفته جدید میرم. نه ان تی چیزی نگفت. من هرازگاهی یه چیزای خیلی خیلی مبهمی حس میکنم ولی با خودم میگم توهم زدم. شما چی هنوز نرفتی آنومالی؟