2777
2789
عنوان

کار در منزل (برنامهمجازی لند)

423 بازدید | 25 پست

بچهاازتو دیوار یکیو پیدا کردم برای کار انلاین اینجوریه که میگه باید برنامه مجازی لندو نصب کنی احراز هویت کنی بعد من روزانه برات پول میزنم تو ارز دیجیتال خریدو فروش کنی برام  حقوقشم روزانه ۱ الی ۲ تومنه حالا سوالم اینه بنظرتون امکان داره کلاه برداری باشه یا دردسرشه برام 

مامان آقا ارتام وسوگندخانوم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاربر گرامی؛ آگهی های کاریابی که به درخواست از شما جهت ثبت نام در سایت های فروش ارز دیجیتال و اقدام جهت خرید رمزارز ختم می گردد،کلاهبرداری و به قصد سوء استفاده از هویت و حساب بانکی شما با اهداف مجرمانه می باشند و مسئولیت قانونی آن بر عهده شماست.

مضمون پیام و برات کپی کردم گلم👆👆

کاربر گرامی؛ آگهی های کاریابی که به درخواست از شما جهت ثبت نام در سایت های فروش ارز دیجیتال و اقدام ...

مرسی عزیز دلم به موقع بود

مامان آقا ارتام وسوگندخانوم

عزیزم اینا حسااب بقیه رو خالی میکنن میان تو حساب تو‌. چرا وارد حرفه یوتوبری نمیشی ؟؟ من الان دوماه شروعش کردم تا الن تقریبن ماهی ۱۰‌ت درآمد. داشتم البته ب دلایلی بدون چهره کارر میکنم 🙂🥺