2777
2789
عنوان

اگه جای من بودین؟چیکار میکردین؟

128 بازدید | 8 پست

از اول ازدواج با شوهرم مشکل داشتم چون عصبی و خودخواه بود،حامله بودم قهر اومدم خونه بابام،رفت بایه زن هرزه،تا الانم با اونه،با یه بچه درآمد،ندارم،تو دادگاه بهم گفت خود برو کار کن دنبال پول من نباش،با اینکه کلی ملک داره،وکیل ش،مامور های کلانتری،دوست آشنا،میگن مهریه تو ببخش جدا شو،خودمم خسته شدم،سه سال طول کشیده،هرچی دویدم به جایی نرسیدم،کفش آهنینم پاره شده،باورم نمیشه،داعم به حجابم گیر میداد،الان با یه هرزه ایی که نگو،دوسال باهاشه،نه کار دارم نه پول،شوهرم یه آدم داغون بود،چون پولدار بود زنش شدم،فکر نمیکردم این آدم داغون سرم منت بزاره،خیلی خسته ام،خدا لعنت کنه همچین مردایی رو که گند میزنن به زندگی یه دختر،یعنی یه روزی میرسه از اشتباهاتم درس بگیرم،خوشبختی رو بغل کنم.

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهریه ببخشی با چی زندگی کنی  نفقه بگیر ازش،

نفقه بچه رو میگیرم،ولی به هیچ جامون نمیرسه،داره تو کول ترین حالت ممکن زندگی میکنه،اونوقت من واسه نیاز های اولیه خودم و بچم دست پا میزنم

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.
گلم مهریه رو ببخشی پس با یه بچه چه جوری میخوای زندگیتو اداره کنی؟

میگه بیا ۱۰۰ تومن بگیر 

گلم مهریه رو ببخشی پس با یه بچه چه جوری میخوای زندگیتو اداره کنی؟

عوضی میگه برو کار  کن

چرا ببخشی همرو بگیر نفقه مهریه حق اولاد همرو

نمیتونم ثابت کنم شش تا خونه داره،مغازه،ماشین ،زمین،ولی همه چی به نام یکی دیگه اس