2777
2789

باید ببینی خودش چی میخواد

*امضام حتما خونده شه*من ۱۵ سالمه، قبل از اینکه منو بخورین، گزارش برام بزنین یا از تاپیک بیرونم کنین ، لازمه بگم که زود قضاوت نکنید. من نه شاخ مجازی ام ، نه پررو و بی ادبم ؛ و تو تاپیک ها نظر الکی نمیدم. اونقدری هم شعور دارم که احترام بزرگترمو نگه دارم. پس ما رو بچه فرض نکنین .... آدم با آدم فرق داره ، اگه یکی همسن من باهاتون بد حرف زد یا پررو بازی در آورد یعنی منم همون جوری ام !؟ معلومه که نه ! برای اطلاعات بیشتر اینجا رو کلیک کنین با تشکر ، بییب :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگ سطح علاقه و بقیه عوامل یکی باشه

باید بگم ریاضی بهتره 

تجربی رقابت زیاده و قبولی سخت

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹

چرا حالا بین این دوتا عزیزم ؟ 

هیچی مهم تراز علاقه نیست ببریدش مشاور تا بفهمه دقیقا به چی علاقه داره ... 

رشته هنر و ادبیات هم خیلی عالیه 

خواهش میکنم اگاهی کامل بدید به بچتون و کلا فکر کنید همچی تو ریاضی یا تجربیه 

من خودم بچه بودم اصلا به رشته هنر وادبیات حتی فکرم نکردم والان پشیمونم از درسامم لذتی نبردم فقط فشار روانی و درس خوندن ودرس خوندن 

بزارید بفهمه هدفش چیه 

بستگی به علاقه دخترتون داره

ولی در کل تجربی فوق العاده سخت هست با بازار کار خوب

ریاضی فوق العاده آسون که بازار کار مناسبی نداره

دیگه به آخر خط رسیدم......همه چی برام تموم شد...حالم خوبه!!..مثل بیماری که گفت خوبم ولی فرداش مرد...!!!..شاید سرنوشت منم مثل همین بیمار بشه..کسی که در اعماق تاریکی هست و در انتظار نور...!!!...گاهی احساس میکنم که به هیچ جایی تعلق ندارم.!!...و احساس میکنم که ارزش و اعتباری هم ندارم...!!!...هیچکس نمیفهمه ناراحتی..هیچکس نمیفهمه درد کشیدی ولی وقتی اشتباه کنی همه میفهمن...!!...درد ها فراموش میشن اما اونایی که باعث شدن درد بکشم هرگز!!!!!!....و من شبی میرسه که بی خداحافظی بمیرم..!!!
چرا حالا بین این دوتا عزیزم ؟   هیچی مهم تراز علاقه نیست ببریدش مشاور تا بفهمه دقیقا ب ...

عاشققق ادبیاته.ولی خب شهرمون کوچیکه دبیرای خوبی نداره.وگرنه فنی واقعااا بهتر از بقیه رشته هاس از نظر خود من

-بیشه‌هااگرتاریکند،آسمان‌هنوزآبیست🤍′