یونگا مدیر استارتر عضویت: 1400/02/16 تعداد پست: 2998 عنوان مامان خوشگلای اصفهانی پزشک برای رشد قد و وزن پسر۱۲ ساله. 94 بازدید | 11 پست دکتر تغذیه خوب برای نوجوون سراغ داریدو اینکه شما از چه پزشکی برای افزایش قد و وزن نوجووناتون نتیجه گرفتید. اگر کمک کنید ممنون میشم 1402/02/14 | 12:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یونگا مدیر استارتر عضویت: 1400/02/16 تعداد پست: 2998 برو پیش بیات برای تغذیه پسرم بد غذاست الان قد و وزنش نسبت به هم سناش خیلی کمتره. بهداشت گفت اینطوری پیش بره ممکنه حتی از قد ژنتیکی که میانگین قد والدینه کوتاهتر بشه. خیلی نگرانم.
20tala عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 1778 پسرم بد غذاست الان قد و وزنش نسبت به هم سناش خیلی کمتره. بهداشت گفت اینطوری پیش بره ممکنه حتی ... ببین بیات تو شمس ابادی مجتمع قصرنورمن چندسال پیش رفتم پیشش ده کیلو وزن اضافه کردمی نسخه ببر ولی مدیونی اگر منو دعا نکنی بجاش
رزقرمز33 عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 11650 لبنیات میخوره ؟ 🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم میفرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون میفرستم🌹 💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚
یونگا مدیر استارتر عضویت: 1400/02/16 تعداد پست: 2998 ببین بیات تو شمس ابادی مجتمع قصرنور من چندسال پیش رفتم پیشش ده کیلو وزن اضافه کردم ی نسخه ببر ولی ... حتما عزیزم. چند سالت بود رفتی؟ رژیم داد یا مکمل و دارو
یونگا مدیر استارتر عضویت: 1400/02/16 تعداد پست: 2998 لبنیات میخوره ؟ خیلی کم. با اینکه همیشه شیر و ماست داریم تو خونه. کوچیکه هر روز شیر میخوره، ولی بزرگه شیر دوست نداره. کره هم نمیخوره
رزقرمز33 عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 11650 خیلی کم. با اینکه همیشه شیر و ماست داریم تو خونه. کوچیکه هر روز شیر میخوره، ولی بزرگه شیر دوست نداره ... خب به خاطر همینه لااقل قرص کلسیم دی بهش بده .زینک. 🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم میفرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون میفرستم🌹 💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚
یونگا مدیر استارتر عضویت: 1400/02/16 تعداد پست: 2998 خب به خاطر همینه لااقل قرص کلسیم دی بهش بده .زینک. دی هر ماه میدم بهش. ولی کلسیم ندادم. پارسال آزمایش داد فقط آهن و دی براش تجویز کرد.
یونگا مدیر استارتر عضویت: 1400/02/16 تعداد پست: 2998 حتما عزیزم. چند سالت بود رفتی؟ رژیم داد یا مکمل و دارو ازاده بیات؟
رزقرمز33 عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 11650 دی هر ماه میدم بهش. ولی کلسیم ندادم. پارسال آزمایش داد فقط آهن و دی براش تجویز کرد. چون لبنیات کم میخوره وکلسیم بالایی دارن وکلسیم برا رشد قد خیلی خوبه میگم .مواد پروتئینی ام خوبن واسه رشد قد .ورزش والیبال بسکتبال ام خوبه 🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم میفرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون میفرستم🌹 💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚
20tala عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 1778 حتما عزیزم. چند سالت بود رفتی؟ رژیم داد یا مکمل و دارو عزیزم ۳۱ سال