2777
2789
عنوان

مامانم ...

273 بازدید | 17 پست

بهم میگه نمیزارم بری خونه ی مامانبزرگت ‌. گفتم پس پسرت چطوری هرجایی میتونی بره؟ تازه ازت اجازه هم نمیگیره؟ تو چشام نگاه میکنه بهم میگه چون اون پسره . تو دختری . بهم میگه میری بیرون با یه بچه ت بغل برمیگردی ... منی که تا این سن هیچ خطایی نداشتم و بهم اعتماد کامل داره ... خسته شدم از بس خوب بودم و حرف شنیدم . بعضی اوقات با خودم میگم تو که پاکی انقدر بهت عنگ میزنن حداقل مثل حرفاشون شو ..‌ خسته شدم ‌. اشکام بند نمیاد ‌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۶ ...

تقریبا همسنیم 

منم همینم هیچوقت خطای نکردم تازه بقیه رو هم راهنمای میکنم 

اما مادرم همینه فحشهای رکیک اما هرگز این کارو نکن بگی بزلر مثل حرفاشون شم واسه خودت ارزش قائل شو

تقریبا همسنیم  منم همینم هیچوقت خطای نکردم تازه بقیه رو هم راهنمای میکنم  اما مادرم همین ...

چطوبی کنار بیام باهاشون وقتی تو خونه آرامش ندارم؟ مشاور زندگیای مردم هست ولی اینطوری عذابم میده . با حرفاش اذیتم میکنه . :)) 

چطوبی کنار بیام باهاشون وقتی تو خونه آرامش ندارم؟ مشاور زندگیای مردم هست ولی اینطوری عذابم میده . با ...

میدونم درکت میکنم باور کن منم همینه وضعم 

اما سکوت میکنم باهاش حرف نمیزنم 

مگه خونه مادر بزرگت کیا هستن که مادرت نمیخواد تنهایی بری اونجا؟

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

اینکه تنها نمیزاره بری بیرون حق داره عزیزم واقعا چون دختری تنها نباید بری بیرون شما خوبی قبول ولی اون پسرای بیرون هم خوبن؟ قرار نیس اول با یه پسری دوس شی بعد بلایی سرت بیاره اونقدر زورشون زیاده که هر بلایی خواستن سرت بیارن بعد ولت کنن این روزا اوضاع خوب نیس 

ولی‌اینکه میگی فحش میده یا چیزای دیگه نمیدونم چی بگم 

🔴چرا قبل از اینکه میخوایید پست رو ریپلای کنید لایک میکنید؟!😬😤🔴 یعنی اگه تو نی نی سایت بگی نفس میکشم میگن برا کدوم شهری؟ کجایی؟ مگه هنوزم کسی هست نفس بکشه این چیزا برا عهد قاجاره🤦‍♀️😤😤 اینجا هر کسی بر اساس تفکر و عقاید خودش نظر میده وقتی نظری میپرسی با عقل خودت بررسی اش کن بعد تصمیم بگیر یاد بگیر خودت مسئول زندگی خودت هستی الکی بر اساس چهار تا نظر آتش به زندگیت نزن پشیمونی بعدش سودی نداره 😉🙃🙃 
مگه خونه مادر بزرگت کیا هستن که مادرت نمیخواد تنهایی بری اونجا؟

اونجات کسی نیست . اتفاقا خانواده ی خودشن. حتی یک ساعت هم از این خونه دور باشم آرزومه.. با اونجا رفتن مشکلی نداره . کلا با من مشکل داره . میدونی ... چون دخترم . ولی دست من نبود که دختر باشم . من نخواستم:)

اینکه تنها نمیزاره بری بیرون حق داره عزیزم واقعا چون دختری تنها نباید بری بیرون شما خوبی قبول ولی او ...

وا چون مسر هایی بیرون بدن پس دختر باید حبس بشن تو خونه چرا سعی نمیشه که جلوی اون پسر ها گرفته بشه یا به دختر ها اموزش داده بشه که چجوری از خودشون دفاع کنن؟

مثل اینکه بگیم چون دزد تو خیابون زیاده پس ما هم نمیریم بیرون که ازمون دزدی نشه

اینکه تنها نمیزاره بری بیرون حق داره عزیزم واقعا چون دختری تنها نباید بری بیرون شما خوبی قبول ولی او ...

خودش همیشه میگه از چشاش بیشتر بهم اعتماد داره . تناقض بین حرفاش و رفتاراش موج میزنه . بهم اعتماد داره ولی حق بیرون رفتن ندارم . حالا خوبه ولگردی نخواستم برم . 

وا چون مسر هایی بیرون بدن پس دختر باید حبس بشن تو خونه چرا سعی نمیشه که جلوی اون پسر ها گرفته بشه یا ...

حالا فکر کن من شدم نوجوان برتر و شایسته ی منطقه . فخر فروشی و اینا نیست . فقط میخوام بگم که خودش داره میبینه از خودش و رفتاراش بهترم و بازم اذیتم میکنه :) 

حالا فکر کن من شدم نوجوان برتر و شایسته ی منطقه . فخر فروشی و اینا نیست . فقط میخوام بگم که خودش دار ...

ببین اول از همه سعی کن اعتمادشون و جلب کنی و سعی کنی کا باهاشون منطقی صحبت کنی

چون تو به هر حال قراره وارد دانشگاه بشی وارد اجتماع بشی نمیشه که نتونی از حق خودت دفاع کنی و از پس خودت بر بیای

از کم شروع کن 

منم اینجوری بودم 

اگه نتونی روی پای خودت وایستی تا اخر عمر مجبور میشی که محتاج پدر یا شوهرت بشی برای اینکه کار هات رو انجام بدن