2777
2789
عنوان

مشکل از منه یا محل کار؟؟?؟

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 32 پست
پس چرا من خوشم نمیاد

حتما با تایپ شخصیتیت سازگار نیست 

من از محیط های قانومند خوشم میاد 

کلا توی فکر باشه اگه کار جدیدتر و بهتری بهت پیشنهاد شد برو اونجا کار کن 

اینجوری کمتر آسیب میبینی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب وظایفش زیاله کلافه میشم فقط کار حرف غیر کاری نمیزارن بزنیم مگ میشه از ۸ تا ۵ ادم مگ رباته ناها ...

حالا ناهار که درسته اصل تغذیه محل کار همینه.

ولی اینکه محدود ب کار بشی نه.

من خودم ۸ ساعت پشت میزم ولی چشمام که خسته میشن پامیشم اتاق همکارا میرم یه ربعی هستم باز برمیگردم اتاقم با اینکه میدونم مسیولم که اتاقه خوشش نمیاد . ولی نمیتونه چیزی بگه بهم چون تا وقتی کارمو درست انجام میدم اختیار تقسیم وقت کاریم با خودمه.

گاهی هم بی شعور بازی در میاره میاد اتاق همکارا دنبالم که منم جوابشو مزدم میگم کار دارم

حتما با تایپ شخصیتیت سازگار نیست  من از محیط های قانومند خوشم میاد  کلا توی فکر باشه اگه ...

بله دقیقا من برونگرام 

نمیتونم حرف نزنم نمیتونم فقط فکر کار باشم مدلم اینه

اینا میگن فقط کار خب من تفریح دیگ تو زندگیم ندارم فقط میام سرکار اگ اینجام اینقدر خشک بلشه دیوونه میشم

خب وظایفش زیاله کلافه میشم فقط کار حرف غیر کاری نمیزارن بزنیم مگ میشه از ۸ تا ۵ ادم مگ رباته ناها ...

ما توی اتاق ۷ نفریم. یه کلمه حرف نمیزنیم مگه در مورد کار. چون اقا هستن من اینجوری بیشتر میپسندم دوست ندارم یه کلمه باهاشون حرف بزنم

خیلی خشکن خوشم نمیاد اخه ب یکیشون گفتم مادرم عمل کرده فقط نگام کرد پلک زد . الان مادرم بیمارستانه

ببین بخوام واقعیت رو بگم اینه شما رفتید اونجا کار کنید و باید قوانین رو بپذیری زوری که نبردنت اما خب اگر حقوقش خیلی لازمته یا مجبوری باید تحمل کنی چون شما یک نفر نمیتونی قوانین اونجا هرچقدرم ناعادلانه باشه عوض کنی پس اگه میتونی کارت رو عوض کن اگرم نه خودتو وفق بده و باهاشون کاری نداشته باش سرت تو کار خودت باشه و طبق عرف اونجا رفتار کن

ما توی اتاق ۷ نفریم. یه کلمه حرف نمیزنیم مگه در مورد کار. چون اقا هستن من اینجوری بیشتر میپسندم دوست ...

اتفاقا من برعکس شما خوشم میاد حرفربزنم با بقیه فقط کار برام خسته کنندس

اتفاقا من برعکس شما خوشم میاد حرفربزنم با بقیه فقط کار برام خسته کنندس

شاید چون اقا هستن من خوشم نمیاد حرف بزنم باهاشون سرم فقط توی کارمه . ولی خوب با خانمای بقیه واحدها زیاد حرف میزنمو میگم میخندم. 

شاید چون اقا هستن من خوشم نمیاد حرف بزنم باهاشون سرم فقط توی کارمه . ولی خوب با خانمای بقیه واحدها ز ...

خب من مجردم محدودیتی ندارم اگ ی اقا اونم مجرد باشه بنطرم عیبی نداره بخوام حرف بزنم

اهان خوب اقتضای کارته صحبت زیاد و رابط اجتماعی بالا. من حسابدارم سرم همش حساب کتابه

خب منم روابط اجتماعیم از اول تو فروش بودم خوب شده

اینجا باید لال باشی فقط حرف کاری

ادم میترکه