2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موقتا و ظاهرا به هدفت میرسی ولی بدبختی و اعتیاد و طلاق و بیماری و گرفتاری های عجیب میفته روی زندگیت ...

وای چ ترسناک من فک میکردم اونا مهربونن و کاری ب کار ادم ندارن یعنی بقول خیلیا رحمانی ان ، شیعه ان

اصلا اینطوری که گفتن نیست. 

فقط هم متخص دعا نویس ها نیست😒😒

یکی ممکنه موقع متولد شدن همراه با موکل تولد بشه. به یکی ممکنه از اجدادش به ارث برسه. 

وجود دارن و همشون هم کافر نیستن. 

اگر مسلمان باشن هیچ آزاری ندارن مگر غین که بدون خواست خودشون و به اجبار کنارتون باشن که در اون صورت اصلا اومشون موکل نیست....

موکلی که به اختیار کامل باشه حتی کار های خونتون رو هم انجام میده و آزاری نداره و ممکنه حتی قبل از پیش آمد اتفاقی اون رو بهتون هشدار بده مثل مرگ یه شحص نزدیک تصادف یه جشن عروسی یه تولد نوزاد یا هر چیز دیگه

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

اخه تو نی نی سایت خیلیا گفتن ما داریم ☹️

آخه اونایی ک موکل دارن زندگیشون نرمال نیست 

ما کاشفان کوچه های بن بستیم،حرف های خسته ای داریم،خدایا این بار پیامبری بفرست که تنها گوش کند....         دِت کورد❤️
وای چ ترسناک من فک میکردم اونا مهربونن و کاری ب کار ادم ندارن یعنی بقول خیلیا رحمانی ان ، شیعه ان

اجنه شیعه و سنی ندارن

کلا کمک گرفتن از اجنه ، منفیه

باید فقط از خدا و عقلت کمک بگیری

همشون بدنیستن 

دختردخالم بچه که بودداشت بهش میگف کارای بدوغیرعادی انجام بده ولی یه نفردیگه رامیشناسم اون فقط باهاشون زندگی میکرد آزاری براشون نداشت 

اگه برات ف.ال ابجد و پاسور گرفتم توهم بجاش منو دعاکن🤍🌱

اصلا اینطوری که گفتن نیست.  فقط هم متخص دعا نویس ها نیست😒😒 یکی ممکنه موقع متولد شدن همراه ب ...

چ جالب بنظرم حرفاتون درست تر از خیلی حرفای دیگه است ک شنیدم واقعا انگار اطلاعاتتون توی این زمینه زیاد میشه راهنماییم کنید؟یعنی اگه من بخوام موکل داشته باشم و مسلمان باشه و بخواسنت خودش بیاد ازاری بهم نمی رسونه ؟

یعنی سخته؟ یعنی من دلم نخواد؟😂🤦🏻‍♀️

😂😂😂😂نه نخواد 

چون فرض کن با یه موجود ماورایی زندگی کنی زندگیت عادی نیست 

یه وقت دیدی دیوونه شدی😂

ما کاشفان کوچه های بن بستیم،حرف های خسته ای داریم،خدایا این بار پیامبری بفرست که تنها گوش کند....         دِت کورد❤️