2777
2789

خودم یک ایستگاه مترو تو جایی که زندگی میکردم هر روز میرفتم اون ایستگاه و یک شب جوری زندکیم عوض شد که از فرداش نرفتم اون مسیر رو .

دانشگاهم برای کرونا تعطیل شد دو سال بعدم جابه. جا شد و من اصلا نمیدونستم ممکنه دیگه تو اون مکان قدم نزارم 

برای سلامتی بچم یک صلوات برای سلامتی امام زمان بفرستید .💓🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡

خونه مادر بزرگم 

خیابون های شهرم 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

خونه داییم 💔الان ۱۲سال گذشته و هنوز نرفتم و هنوز باهاشون حتی درحد سلامم حرفی ندارم 

/غرور رو از خدایی یاد گرفتم ک هنوز شیطان رو نبخشیده  ،شیطان روزگار هیچ وقت نمیبخشمت 🖤کی گفته من تنهام ؟!منو کودک درونمو ؛کرم درونمو ؛اون روی سگم !باهم یه خونواده خوشبختیم 😎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونه خواهرم بعد فوتش😥😥 چقد دلم‌تنگه☹️

خدابیامرزع چرا فوت شد؟

حال روحیت خوبه الان؟

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
خدابیامرزع چرا فوت شد؟ حال روحیت خوبه الان؟

کادر درمان کرونا بوده

اول خرداد سومین‌سالگردش هست

نه اصلا خوب نیستیم افسردگیمو بعدش درمان‌نکردم

کلا مریضم

دنیا همه هیچُ اهل دنیا همه هیییچ.... 
کادر درمان کرونا بوده اول خرداد سومین‌سالگردش هست نه اصلا خوب نیستیم افسردگیمو بعدش درمان‌نکردم ک ...

ای وای😞جوون بودع 

خاهر دوستمم فوت کرده تازه ۵۰ روزی میشه حالش خوب نیست اصلا و اتفاقایی ک بعدش افتاده بدترش کرده☹خیلی سخته خیلیییی 

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
ای وای😞جوون بودع  خاهر دوستمم فوت کرده تازه ۵۰ روزی میشه حالش خوب نیست اصلا و اتفاقایی ک بعدش ...

بله ۳۸ سالش بوده🥺🥺

اگه میتونی کمکش کنی حتما حتما ببرش پیش مشاور اگه مرحله پذیرش مرگ رو قبول نکنه دگ اون ادم سابق نمیشه

مث من

دنیا همه هیچُ اهل دنیا همه هیییچ.... 
بله ۳۸ سالش بوده🥺🥺 اگه میتونی کمکش کنی حتما حتما ببرش پیش مشاور اگه مرحله پذیرش مرگ رو قبول نکنه ...

خدابیامرزتش روحش شاد😞🌱

خاهردوستمم تولد ۳۵ سالگیش فوت شد

دوریم از هم گلم میدونی بدتر از این چیه ک خاهرتو از دست دادی اما رسم اینه ک بری جا خاهرت با شوهرش ازدواج کنی😞😭