2777
2789

دختره بیماری قلبی داره تشج میگیره خیلی دوسش دارم حامله بود مامانش فوت همون موقعه که داشته زایمان میکرده هیچ کس نبود پیشش  من رفتم پیشش وایستادم که تنها نباشه بعد مادرش فوت کرد دیگه مونده بود بچه رو جمع کنه یا درد خودشو شوهرشم ادم درستی نیست بچه هم روز 40بلد نبود ببر حموم خیلی گناه داره نمیدونم چیکار کنم واسش بی از حد دلم میسوزه 

بنده خدا 

خدا صبرش بده

بی حد و اندازه عاشق شوهرمم و بعد چندسال زندگی تازه قدرشو میدونم از خدا ممنونم که منو متوجه عشقِ شوهرم کرد❤️ خواهرشوهر و مادرشوهر عزیزم اگر منو اینجا پیدا کردید، یاد اذیت های خودتون بیفتید 😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا ده روز کمکش کن خودش دستش میفته.من ۱۹ سالم بود دخترم اومد بلد نبودم مادرشوهرم پنج روز شبا کنارم خوابید کمکم کرد .دیگه فهمیدم  ‌

پنجمین کاربریمه از سال ۹۶و ۲۲سالمه ...خواهش میکنم اگه میتونین ده تا صلوات به نیست آشتی با شوهرم و سرکار رفتنم بخونید عزیزامممم...
تا ده روز کمکش کن خودش دستش میفته.من ۱۹ سالم بود دخترم اومد بلد نبودم مادرشوهرم پنج روز شبا کنارم خو ...

چه مادر شوهر خوبی

من دخترم به دنیا اومد بماند که بدتر از مهمون فقط میومد و میرفت یه بارم به خدا دخترم تمیز بود اومده بود خونمون برداشت بچه رو پوشکش رو باز کرد که الا و بلا بیا همین الان اینو ببر بشور عوضش کن من داشتم تو آشپزخونه برنج آبکش می کردم

یعنی سر سوزنی کمکم نکرد

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃

آره بخت برگرده دیگه تمومی نداره از زمین و زمان مصیبت میباره

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
چه مادر شوهر خوبی من دخترم به دنیا اومد بماند که بدتر از مهمون فقط میومد و میرفت یه بارم به خدا دخت ...

نه اصلا خوب نیست .نمیزاشتن من برم خونه بابام من راحت نبودم پیش اونا اشک می ریختم از شرم و خجالت ولی نه شوهرم نه مادرش نمیزاشتن

پنجمین کاربریمه از سال ۹۶و ۲۲سالمه ...خواهش میکنم اگه میتونین ده تا صلوات به نیست آشتی با شوهرم و سرکار رفتنم بخونید عزیزامممم...
میرم فدات اما همش نمیشه که رفت 

میدونم گلم اونم یاد میگیره مطمن باش منم از خانوادم خیلی دور بودم وقت بچم دنیا اومد چن روز مامان موند وقتی رفت گریه کردم ولی نشستم ویدیو و مطلب خوندم با کمک همسرم بچه میشستیم کارای دیگش انجام دادم