سلام خانوما ببخشید من قبلاها دهم پری میشدم ولی بعد ها پنجم شدم ششم شدم تا اومدم دهم و بعد یهو این فروردین ۱۳بدر شدم و الان اردیبهشت هست و من امشب سیزده بود و فردا میشه چهارده پری نشدم ولی بزرگ شدن سینه و حساس بودن و درد در سینه دارم و گاهی تخمدان هام موقع عطسه یا یهو ک پا میشم تیر میکشم گاهی سمت چپ گاهی راست دو روز پیش هم بی بی چک زدم یک خط پررنگ و یک خط کمرنگ بود بنظرتون باردارم؟!
برای منم همینطور بود عزیزم مبارکه نمیدونم درسته یانه ولی میگن وقتی یه خط کمرنگ میفته بچه پسره، وقتی ...
واقعا ؟! اولین بارمه اینو شنیدم شاید بخاطر اینکه پسر بی حسه خونش آخه میگن اونایی ک مردشون خیلی حوسیه دختر میشه ولی اونایی ک کم حوسین پسر میشه فک کنم بخاطر اونه خخخخ
[QUOTE=289166497]واقعا ؟! اولین بارمه اینو شنیدم شاید منم شنیدم نمیدونم درسته یا نه ولی خودم هفت روز و نه روز بعد گذشتن وقت پریودیم بیبی چک زدم هر دو یه حاله کمرنگ بود. نه به حوسی بودن ربطی نداره وقتی زمات تخمک گذاری لقاح انجام بشه احتنال پسر بیشتره و در غیر زمان تخمک گذاری احتمال دختر بیشتره
“سیگار کشیدن نشونهی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی)