2777
2789
عنوان

بدنم رو دوست ندارم چکار کنم .. دارم روانی میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 26 پست

زندگی  کوتاشده خیلی کوتا قبل از اینکه دیر بشه زندگی کن

زیبا زشت رفتنی هستیم ... هرجور خودتو ببینی و حرف بزنی دیگران هم همونطور میبیننت

این مرگ نیست که انسان باید از آن بترسد بلکه باید از این بترسد که هرگز زندگی را آغاز نکندانسان تا زمانی که از مرگ بترسد نمی‌تواند چیزی را در اختیار داشته باشدپس من ترجیح می‌دم مرگی با معنی داشته باشمتا یک زندگی بدون معنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مو زیاد داره بدنم  مجردم همش میگم شوهرم از این قرتیا باشه من این موها رو چیکار کنم مخصوصا ...

لیزر کی گفته ضرر داره اصلا ضرری نداره

خیلی وقته یک ارزوی محال دارم ارزویی که واسم مثل معجزس :))))) خیلی امید داشتم هر بار نا امید شدم ...میشه شما برام دعا کنید:)؟ بگید منم براتون صلوات بفرستم 

این همه تو کشورای مختلف چرا جای دور بریم همینجا مردم هزینه سولاریم میدن که پوستشونو تیره کنن

رنگ پوست گندمی واقعا قشنگ و ترنده شما نگاه کن یکم مدل های معروف رو ببین اکثرا گندمی تیره هستن یا کرم پودراشون جوریه که پوستشون تیره تر جلوه کنه 

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری

اگه خودت راجع به اندامت و رنگ پوستت به کسی چیزی نگی،کسی هم نظری نمیده .ولی وای به روزی که هی خودت از خودت جلوی کسی به خصوص شوهر شکایت کنی .عزیزم همه بعد از زایمان کلی تغییر میکنن .ولی به جاش مادر شدی .عصه نخور بیشتر خانما همین شکلی هستن ولی یک اعتماد بنفسی دارن که نگو .من خودم ۱۴ سال از اولین زایمانم میگذره از اون روز تا حالا یه شکم کوچیک باهامه ولی فقط سعی میکنم جوری لباس بپوشم که کسی نبینه .هی هم غر نمیزنم .حال ورزش هم ندارم😂

برای شما هم پوست گندمی که مردم میرن سولاریوم پوستشون مثل شما بشه .فقط اعتماد بنفس داشته باش بدنت برمیگرده به روزای اوج 😉

منم مو زیاد داره بدنم  مجردم همش میگم شوهرم از این قرتیا باشه من این موها رو چیکار کنم مخصوصا ...

عزیزم برای مردا که خودشونم پر از مو هستن چرا اینقد خودتونو اذیت میکنید؟ ول کن بابا .اگر هم بعد شوهرت خواست گیر بده تو هم بگو خودت چرا اینقدر پشمالویی اشو برو لیزر😂

عزیزم برای مردا که خودشونم پر از مو هستن چرا اینقد خودتونو اذیت میکنید؟ ول کن بابا .اگر هم بعد شوهرت ...

من اخه خودم از مرد خیلی پشمالو ام خوشم نمیاد  

ولی خب زن باید خیلی ظریف تر و مرتب تر باشه

صلوات میفرستین برام؟   دمتون گرم

عزیزم الان ایرادی نداره بری لیزر هر رنگ پوستی بنظرم خاص خوبه واس تغییرایم ک تو زایمان کردی اصلا ب شوهرت بروز ندی بگیا یکیو میشناسم انقد گفته این ترکا خوبن بخاطره بچه مون افتخار میکنم اینطوری شدم میگ شوهرش از شکمش اینا بوس میکنه تشکر میکنه مراقبه رفتارت باش مردا اصلا ب این چیزا دقت نمیکنن اما اگ بگی حساس میشن