پری_با_موهای_قرمز مدیر عضویت: 1400/10/22 تعداد پست: 1890 عنوان بعد چند جلسه رانندگی اموزشی دیگه تونستین با ماشین خودتون رانندگی کنید | مشاهده متن کامل بحث + 1677 بازدید | 82 پست من ۴جلسه تا الان رفتم امروز باماشین خودمون اولین بار رفتم بیرون افتضاح هول شدم خوب جای خلوتی بودیم خیلی بد رانندگی میکردم هر چی سخت تر برای چیزی تلاش کنی وقتی به دستش بیاری حس بهتری خواهی داشت🤍️ 1402/02/14 | 01:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پری_با_موهای_قرمز مدیر استارتر عضویت: 1400/10/22 تعداد پست: 1890 من ماشین دارم گواهبنامه هم تازه گرفتم ولی جرات نمیکنم برم میخام چن جلسه با مرد بردارم تو شلوغی و ترا ... اگ خودت ماشین داری تنهایی بری بهتره ترست می ریزه یکی کنارت باشه بیشتر هول میکنی هر چی سخت تر برای چیزی تلاش کنی وقتی به دستش بیاری حس بهتری خواهی داشت🤍️
کرمزی_گول عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 2451 تعداد جلسات مهم نیست ،مهم جسارت رانندگی فقط جسارت میخواد جسارت فقط من که یک سال بدون گواهینامه رانندگی کروم آخرش بخاطر جریمه ها مجبوری رفتم دنبالش🤣🤣🤣
rozzzzz95 عضویت: 1398/04/18 تعداد پست: 4654 بعد ۷/۸جلسه دیگه اوکی بودم پسرام نفسام خدایا خودت مواظبشون باش عضویتمو بیخیال کاربری قدیمی ام قبلی ترکید
زن_ممرضام_دیگ عضویت: 1402/02/12 تعداد پست: 454 بعد اینکه گواهی نامه میگیری منظورته؟؟ من بعدش بلافاصله نشستم خودم تنها.. با کسی ه ... منم تنها یادگزفتم.شبای بارونی زیاد تنها میرفتم ک عگس العملم خوب شه تو روزای برفو مه الود میرفتم کلا تنهایی یادگرفتم باسن کرم شب تاب از اینده من روشن تره
سحر۱۹۱۴ عضویت: 1401/07/17 تعداد پست: 1747 واقعا؟؟پس امیدوار باشم ؟ اره بابا بعد قبولی ازمون هم دوماه طول می کشه فوت و فنش دستت بیاد
پری_با_موهای_قرمز مدیر استارتر عضویت: 1400/10/22 تعداد پست: 1890 بعد اینکه گواهی نامه میگیری منظورته؟؟ من بعدش بلافاصله نشستم خودم تنها.. با کسی ه ... نه تو طول اموزشی که برای گواهی نامه میذارن هر چی سخت تر برای چیزی تلاش کنی وقتی به دستش بیاری حس بهتری خواهی داشت🤍️
کرمزی_گول عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 2451 قبل از ۱۲جلسه رانندگی بلد بودی؟؟؟ اول ماشین خریدم بعد شروع کردم به یادگیری همچین آدمی بودم! یک سال بعدش رفتم آموزش رانندگی
فانوووووس_ro عضویت: 1400/04/12 تعداد پست: 6214 جسارت فقط من که یک سال بدون گواهینامه رانندگی کروم آخرش بخاطر جریمه ها مجبوری رفتم دنبالش🤣🤣🤣 ... آورین معرفت در گرانی است به هرکس ندهند،،،،،پرطاووس قشنگ است به کرکس ندهند..
nilinazzz عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 1551 منم تنها یادگزفتم.شبای بارونی زیاد تنها میرفتم ک عگس العملم خوب شه تو روزای برفو مه الود میرفتم کلا ... اره تنها بهتره منم تنها میرفتم یادش بخیر مال ۱۳ سال پیشه الان دیگه یپا شوماخرم برا خودم 😂
سانازسابق عضویت: 1400/05/23 تعداد پست: 901 اگ خودت ماشین داری تنهایی بری بهتره ترست می ریزه یکی کنارت باشه بیشتر هول میکنی والا داداشم اینقد منو ترسونده ک پام میارزه نیم کلاج و بلد نیستم زیاد باید یکی ک آرتمش داره و هولت نمیکنه کنارت باشه ک باحوصله باشع خدارو شکر اطرافیان من کلا عصبی و داغون😂
زن_ممرضام_دیگ عضویت: 1402/02/12 تعداد پست: 454 اره تنها بهتره منم تنها میرفتم یادش بخیر مال ۱۳ سال پیشه الان دیگه یپا شوماخرم برا خودم 😂 تاحالا تصادف داشتی؟؟من ک خداروشک از ۱۸سالگی تاالان ک ۲۵سالمه اصلااااا تصادف نداشتم جریمه هم فقط ی بار بخاطر سرعت شدم باسن کرم شب تاب از اینده من روشن تره
پری_با_موهای_قرمز مدیر استارتر عضویت: 1400/10/22 تعداد پست: 1890 اره بابا بعد قبولی ازمون هم دوماه طول می کشه فوت و فنش دستت بیاد کاش یاد بگیرم...امروز ناامید شدم از خودم در حالی که مربیم ازم راضی هست هر چی سخت تر برای چیزی تلاش کنی وقتی به دستش بیاری حس بهتری خواهی داشت🤍️
آراممیگیریم عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 916 ومنی که بعد ۵سال گواهینامه گرفتن فقط بادنده دو حرکت میکنم 🙃اینقدرکه باعرضه ام
nilinazzz عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 1551 نه تو طول اموزشی که برای گواهی نامه میذارن اها هنو خیلی زوده بابا راه میفتی