بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
آلفا هستم👊 وقتی بیست سالم بود دوست داشتم با یکی روجدول کنار خیابون راه برم اااااااااااماکسی نبود....الان سی سالمه دیگه دلم نمیخواد هرچیزی به وقتش قشنگه
ظاهرم نه ولی آرزومیکردم یه کیلوگردو پرت کنه پایین که پسردوسال نیمم دیشب بخاطرگردو توخیابون کتک زدم ا ...
یعنی چی؟چرااااااااااااااا؟
آلفا هستم👊 وقتی بیست سالم بود دوست داشتم با یکی روجدول کنار خیابون راه برم اااااااااااماکسی نبود....الان سی سالمه دیگه دلم نمیخواد هرچیزی به وقتش قشنگه
پول نداشتم رفتم مغازع ای که حساب داشتیم گفتم قرضی میارم قیمت بیست سی تومن ولی فروشنده بابی احترامی گفت بفرمابیرون هروقت حسابت صفرشد بیاجنس ببر از اون ور بچم هم بیشترمیرفت سمت گردوها گریه میکرد،، جلومشتریاخجالت که کشیدم از حرص زدم صورت بچم😔
پول نداشتم رفتم مغازع ای که حساب داشتیم گفتم قرضی میارم قیمت بیست سی تومن ولی فروشنده بابی احترامی گ ...
قلبم برات تیرکشید.......متاسفم متاسفم که این تجربه روداشتی