سلام بچه ها من یسال و دوماهه بینیم و عمل کردم یه قوز کوچیک داره ک جراحم چند ماه پیش گفت اگه نرفت سوهان میکشم اونایی ک سوهان کشیدن درد و ورم و کبودی داره باز؟ میترسم بدتر شه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
از اول قوز داشت یا کلسیم یا غضروف ساز خوردی اینجوری شد.دوستم انجام داد سه بار یه بار زیبایی یه بار تراشیدن استخون کناره یه بار رو بینی گفت سبک تره ولی اذیت میشی
دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
چیزی نخوردم بعد اینکه ورمم خابید دیدم البته اون قدری نیس ولی باز انتظار دارم اونم نیاشه
اسی استخون بغل بینی برداشتی یا نه.دوستم تو صحبت کردن بی جون شده بعد این همه سال قبل عملش صداش بهتر بود اینم میکه کاش طبیعی عمل میکردم برنمیداشتم
دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
چون نمیدونی من در ارزوی عمل بودم دیگه انقد دیده بودم فیلماشو حفط بودم اما حتی با اون سر و وضع بعد عملمم اصلا درد نداشتم کبودی بخاطر ضربات تو بیهوشیه دردی نداره نترس