2777
2789
عنوان

مهمونی نهار فردا

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 39 پست
بهتره ریسک نکنی و لباس شیک‌ و سر سنگین بپوشی شومیز و شلوار بپوش

ممنونم از راهنماییت

اگه مستقل بشی منتظر نمیشی یکی واست کادو بخره، خوشحالت کنه!🎁💐                          مستقل که باشی اگه مثل یه ملکه باهات رفتار نشد، میتونی خودت ملکه خودت باشی! 👸🏻👑

تیپ مد نظرت بپوش تو  تازه عروسی 

و اینکه بذار از الان عادت کنه چشمشون به شیک پوشی شما

کاری که من ۱۴سال میکنم دیگه به زبون اومدن که همیشه شیکترین تیپها رو تو می زنی حالا بقیه هم تیپهاشون خوبه هااا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرها معمولا هیچی نمی دونن😂

دقیقا 

زدی تو خال 🤣

اگه مستقل بشی منتظر نمیشی یکی واست کادو بخره، خوشحالت کنه!🎁💐                          مستقل که باشی اگه مثل یه ملکه باهات رفتار نشد، میتونی خودت ملکه خودت باشی! 👸🏻👑
چطور    

حسم میگه که اگر از مادرشوهره بپرسه راه برای دخالت تو پوشش ایشون باز میشه 

به هر حال وارد یه خانواده ی جدید شده اونا هم باید خود واقعی ایشون رو ببینن نمیشه واسه یه عمر نقش بازی کرد 

تیپ مد نظرت بپوش تو  تازه عروسی  و اینکه بذار از الان عادت کنه چشمشون به شیک پوشی شما کا ...

شیک ترین تیپ چیه برای این مراسم به نظر شما؟

خب داخل خانوادشون هسی دیگ بابد پوششون بدونی. بعد یه کادو کوچیک برا بچه ببر .دیت خالی نرو

چشم عزیزم 

مرسی از راهنماییت