2777
2789
عنوان

بچه‌ها نظر سنجی برا خرید خونه

202 بازدید | 22 پست

بچه ها ما می‌خوایم یه خونه بخریم بعد رفتیم دیدیم خیلی کار شده بود توی خونه تکمیل تکمیل بود 

مثلا شوفاژ، گاز و هود، کابینت کامل ، کف سرامیک،کمد دیواری کامل 

اما یه مشکلی داره از نظرم 

اینکه پذیراییش  اگه بخواد پر بشه دوتا فرش 9 متری میخوره یا یدونه فرش 12 متری میخوره ولی دور خالی 

دو خوابه هستش از همه نظرم پسندیدم فقط حس میکنم کوچیکه 

خانومایی که تجربه دارین برا زندگی دو نفر ( تازه عروس دامادیم) خونه 80 متری دوخوابه خوبه؟ 

من خونه اولم با دوتا بچه ۷۵ متر بود😅

الحمدلله بعدش جای بزرگ خریدیم

متخصص گزارش تاپیکای سقط و دعانویسی😎 مزدور عزیز! جوونای ما عاشق مبارزه با تو و اربابت هستن. بترس از ما...😏إنِّی أنا ابن اُم بالحرب شجعتنی🫡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خونه اولم با دوتا بچه ۷۵ متر بود😅 الحمدلله بعدش جای بزرگ خریدیم

نمیدونم والا اینکه تو ذهنم چیده بودم میتونم میز ناهارخوری کنسول اینا بخرم اما اینجوری نمیشه یکم ناراحت میشم ولی بازم خداروشکر با بودجه ما یه چیز مناسب پیدا شد 

ما چهار نفریم خونمون ۵۰متره تازه یه خوابه و پذیراییش دوتا نه متری میخوره.اصلا هم فکر نمیکنم جام تنگه.هشتاد متر. دوخواب. برادونفر زیاد نباشه کمم نیست

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
سلام الهی به دل خوش، تو چیدمانت دقت کنی و سبک مدرن انتخاب کنی که شلوغ نباشه خونه کافیه

میخام مبل ال بردارم تلوزیون میزنم به دیوار با میز تلویزیون دیواری احتمالا یه فرش ۱۳ میندازمش که دورش خالی باشه میز ناهار خوری یا تاشو دیواری میخرم یا نمیخرم اصلا  کنسولم از این پایه استیل کم جا ها میخرم با آینه دیواری نمی‌دونم جا میشه یا نه😑

مهم اینه که تروتمیزه عزیزم من داییم ۲تا بچه داره خونش ۸۰متربود بعد اومد خونه بزرگتر الان که دیگه کلا میخوادبره😪

خدای یکتای من تنها امیدم❤لینک کارزار خروج افغان ها👊 https://www.karzar.net/visa 
فرش رو اگه ۱۲ بگیری و دور خالی باشه خونه بزرگتر به چشم میاد تا دو تا ۹ متری که کاملا فرش کنه پذیرایی ...

من کلا سلیقم مدرن و خلوته آره احتمالا ۱۲ میگیرم عمودی میندازمش دوتا ۹ افقی میوفته پر میشه سالن 

ما چهار نفریم خونمون ۵۰متره تازه یه خوابه و پذیراییش دوتا نه متری میخوره.اصلا هم فکر نمیکنم جام تنگه ...

اخه ما تو خونه کار میکنیم حتما باید دوخوابه باشه یه اتاق خواب یه اتاق کار 

میز کارمون خودش یه اتاقارو کامل پر می‌کنه😑😂

نروژ

انشالا به سلامتی و دل خوش براشون آرزوی خوشبختی میکنم والا این دوره زمونه هر کی بتونه بره باید بره 😑 من و شوهرم رو هم دیگه سنمون 50 سال نیست ولی برای این خونه پیدا کردن بخدا موهامو سفید شد تا بتونیم پیدا کنیم از بس گرونی شدع