2777
2789
عنوان

توروخدا کمک تو دو راهی بدی ام💔

160 بازدید | 31 پست

ببین این تصمیم آینده و دنیا و آخرت من و رقم میزنه 

لطفا نظرتون و بگید و توهین و.. نکنین به همدیگه 

ببینین‌ من بین دوتا دنیا گیر کردم

اولیش 

دنیای مانتو دنیایی که توی حالم خوبه درس گیتار هندزفری اهنگ رقص و به روز بودن! بیشتر به خودم میرسم ورزش و آرایش و کلی چیز دیگه 

دومین‌

دنیا چادر دنیای شهدا و خدا و امام‌زمان و حال خوب دنیای معنویت قرآن ارامش و وجدان راحت 

نمیدونم چیکار کنم راستش من مانتو پوشیدنی خیلی طرف قرآن و چیزای مذهبی نمیرم میترسم یواش یواش آخرت و به باد بدم

کاربری دست دو نفره نه به انتظار کسی ! نه انتظار از کسی ! خودم میتونم مثل ماه بدرخشم🌙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونطور که خدا گفته باش یا اگه نمیتونی نزدیک به اون چیزا که گفته

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

این انتخاب من بود تو ۱۸ سالگی به لطف خدا دومی رو انتخاب کردم و از هیچ چیز تو دنیا به این اندازه خوشحال نیستم ان شاءالله چادرم بشه کفنم.

واسه همین چادر چقدر فحش هم خوردم 

سلام حضرت دلبر , سلام قرص قمر , زمین که لطفی ندارد از اسمان چه خبر؟؟؟؟؟
حد وسطشو اگه میتونی بگیر

ببین حد وسط میشه مانتو باحجاب ولی من گفتم مانتو پوشیدنی نمیدونم انگار حس و حال خوبی ندارم خیلی سراغ چیزای معنوی نمیرم نمیدونم واقعا

کاربری دست دو نفره نه به انتظار کسی ! نه انتظار از کسی ! خودم میتونم مثل ماه بدرخشم🌙

عجب هیچ وقت درک نکردم مانتوییه بی خدا رو و چادریه با خدا رو 

کی گفته اینارو اصلن مگه این ی قانونه ک هر کی مانتوییه بی خداس یا بر عکس🤔

دودی ک از سیگار بالا میره همون اشکاییه ک قرار بود پایین بیفته

هر جا شما حال بهتر داشته باشی و انرژی مثبت ب دنیا بدی ،همون آخرتتم میسازه،دیگه نگفتن تارک دنیا بشین،لذتهای دنیایی هم نعمتهای خداست،فقط باید مراقب بود حقی از کسی ضایع نشه

الهی امضای خدا پای همه آرزوهات💖💖💖
والا من چادر نمی پوشم تو شش روز هم قرآن ختم میکنم. چه ربطی به چادر داره؟ حجاب باید کامل باشه چادر وا ...

میدونم ولی من چادر نوشیدنی فکر میکنم خدا ازم راضی نیست البته شاید اینجوری تو گوشمون فرو کردن برای منفعت خودشون..

والا من چادر نمی پوشم تو شش روز هم قرآن ختم میکنم. چه ربطی به چادر داره؟ حجاب باید کامل باشه چادر وا ...

آفرین روزی چند جز میخونی؟

خدا بهت برکت بده

سلام حضرت دلبر , سلام قرص قمر , زمین که لطفی ندارد از اسمان چه خبر؟؟؟؟؟

اولاً که تصمیم با خودته اما مورد اول عشق وحال خوبش موقتیه چون توسط عوامل بیرونی به دست میاد، زود تموم میشه اما مورد دوم یه آرامشی پیدا می‌کنی که همیشه باهاته و حالت همیشه خوبه و از درون شادی و حس رضایت داری