2777
2789
عنوان

قند خون بارداری

63 بازدید | 14 پست

آزمایش ازین پودریا سه مرحله دادم

دفعه اول عدد 95

دوم 180

سوم 130

چجوریاس؟

بی رنج زین پیاله کسی می نمیخورد، بی دود زین تنور به کس نان نمی دهند، تیمار کار خویش تو خود خور که دیگران، هرگز برای جرم تو تاوان نمی دهند...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بالا رفته چرا😐

خب پودره رو خوردم

بی رنج زین پیاله کسی می نمیخورد، بی دود زین تنور به کس نان نمی دهند، تیمار کار خویش تو خود خور که دیگران، هرگز برای جرم تو تاوان نمی دهند...
یکم بالاس.احتمالا آخر بارداری هم خیلی بالاتر میره

😭😭😭

خوبه خو نرماله یکساعته باید کمتر از 200باشه دوساعته کمتر از140 ناشتا هم کمتر از110

پس همین بالا گفتن خیلی بالاس 😭

اها من تو نت خوددم برا خودمم طبق همین تفسیر کردم

نه رنج آزمایشگاه برای فرد عادی هست.دوران بارداری کلا فرق داره دکتر باید ببینه .این خانم قند یک ساعتش خیلی بالاس باید زیر ۱۴۰ باشه

نه رنج آزمایشگاه برای فرد عادی هست.دوران بارداری کلا فرق داره دکتر باید ببینه .این خانم قند یک ساعتش ...

باید دارو مصرف کنم؟