2777
2789
عنوان

بچه ها دو سال پیش...شوهرم ی گندی زد..

382 بازدید | 22 پست

دو سال پیش مادرشوهرم برای برادرشوهرم رفته بودن ی جا خاستگاری

دو جلسه رفته بودن بعد جلسه ای ک میخواستن بله برون بگیرن ما رو خبر کردن که بریم

بعد اون بنده خداها کل اقوامشونو خبر کرده بودنو برادرشوهرم تو مجلس انگشتر دست دختره کرد ولی عقد نکرده بودن

خونشونم ی خونه چهل متری بود که هیچ چیزیش سرجاش نبود کلی هم کثیف و اینا من خوشم نیومد راستش

وقتی اومدیم بیرون دیدم شوهرم ناراحته تو مجلس مردانه که رفته دیده برادرای دختره ی مدلای خاصی لباس پوشیدن و اینا کلا خوشش نیومده بود 

شوهرم روز بعد رفته تحقیق فهمیده که برادرای دختره ساقی مشروب و این چیزان

و پدرمادرو برادرشو مجبور کرد این خاستگاری رو بهم بزنن

بعد دو سال مادره دختره رو مادرشوهرم دیده و خانومه گفته من ازتون راضی نیستم حلالتون نمیکنم ابرومو جلو اقوامم بردین

بنظرتون الان شوهر من مقصره؟اه اونا پشت سرمونه؟

شاید دختره خوب بوده

چرا باعث شدین به هم بخوره آخه.

شما چیکاره ای که میگید خوشم نیومد

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ابرشونو بردین واقعا درصورتی که باید خودتون از قبل تحقیق میکردین و نمیذاشتین به این مرحله برسه

ولی بازم بهتر سد وگرنه پس فردا با دوتا بچه خدایی نکرده جدا میشدن

اول از همه طلب استغفار کنین و بعدشم برای ایشون و خونوادش یه نذری یا صدقه بدین تا یکمی مساوی بشین 

اصلا نظر تو و شوهرت مهم نبوده

چقد فوضولید

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

برادرهاش هرجور بودن به دخترشون هیچ‌ربطی نداره.مثلا برادرمن از صبح تاشب بیرونه شاید هزار جور خلاف بکنه و ما بی اطلاع باشیم یا خبرداشته باشیم ولی نتونی جلوشو بگیریم باید تاوانشو من بدم؟