2777
2789

بابا یه مدت اخیر لنقدر تو افتاب بودم د یه مدت کوتاه پنکیک بدی استفاده کردم یکم پوست صورتم تیره شده، نمیخوام سفید بشه نه ففط میخوام روشن بشه🙂💔حنا خوبه؟نمیدونن چیطی میدونید بگید

اگر امتحان کردم و جواب داد برا اونی ک گفته ۳ گیگ نت میخرم قولللللللل😐😂

*قانون مورف*           خدا زلفای در باده، خدا ایران آزاده:)))     Naturalistic☘  طبیعت گرا☘     یه لبخند، یه قطره اشک، یه دره، یه خواب ابدی........

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرم ویتامین سی

دارم ،یه شب درمیون میزنم پوستو نرم میکنه ولی روشن نه

*قانون مورف*           خدا زلفای در باده، خدا ایران آزاده:)))     Naturalistic☘  طبیعت گرا☘     یه لبخند، یه قطره اشک، یه دره، یه خواب ابدی........
کرم پودر  زود تند سریع شارژ رو بفرس

چقدر عالییییییی😂یچیز میخام باشه جواب بده اگر جواب گرفتم ب جان مادرم سه گیگ میگیرم😂

گلسیرینو گلاب هرشب بزن

نت نمخام:)

تاپیک اخرم

اگ خواستی اسمتو بگو اونجا

بخونم برات

توهم دعا کن برام

کوتاه بگم بهت:کمتر اهمیت بدی،بهتر زندگی میکنی💜🌸                                                                        ما آدمها قلبامون رنگیه مثل رنگین کمون،پس حواسمون باشه کسی سیاه وسفیدش نکنه💚🍃
نت نمیخوام ولی حنا کلا پوستو خشک میکنه 

حنا روشن میکنه حالا؟؟؟🙂من پوست خودم چربه هرچقدر خشک کنه بازم خشک نمیشه پوستم😂