امروز رفته بودیم اردو،اونجا 4تا خانوم بند و بساط قلیون گذاشته بودن بعد یکی از دوستام رفت گف میشه مام یه پک بزنیم قبول کردن و متاسفانه سر قلیون نداشتن و هممون یه پک زدیم،منم جوگیر خواستم تجربه کنم:_)💔
میدونم با تیغ و سرنگ اینا ایدز وار بدن میشه ولی از دهنی هم اتفاقی میوفته(خدانکنه)
😭💔🥲
من آزاده از خاک آزادگانم گل صبر،میپرود دامن من:)army purple وکیل مدافع حقوق دختران،مادر هفت فرزند به نام بنگتن،آرتیست هنر خانم کیم دکترای کره شناسی،ISTP,دوزبانه فارس و تورک قیزیام👻✌
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چون دانی و پرسی خطاست و از کجا میدونی اون بنده خداها ایدز دارن
نه من به کسی توهین نمیگنم،فقط نگران بودم
من آزاده از خاک آزادگانم گل صبر،میپرود دامن من:)army purple وکیل مدافع حقوق دختران،مادر هفت فرزند به نام بنگتن،آرتیست هنر خانم کیم دکترای کره شناسی،ISTP,دوزبانه فارس و تورک قیزیام👻✌
نه خیالت راحت از راه خون آلوده و رابطه جنسی فقط منتقل میشه نه این چیزا
واییی ممنونم ازتون💜خیالم راحت شد
۱) تجربه میشه که دیگه جوگیر نشی ۲) هرکی قلیون میکشه ایدز نداره ولی شما بهداشت رو رعایت کنید چون بیم ...
بلع چشم ممنونمم💜