الان مثلا میگن فلانی پزشکه ..فلانی نقاشه خیلی هم عالی ولی جای تعجبه چطور یک شخص در قدیم مثل ابوریحان و بوعلی سینا و.......اینا همه چندین چیزو باهم به صورت حرفه ای بلد بودن تازه چیزای جدیدم کشف مبکردن...مثلا یکی هم شاعره هم ریاضی دان هست هم پزشک یا طبیب بود هم نقاش بود..یکی دیگه هم ، همزمان منجم بود کاشف بود مخترع بود و.....چطور واقعا؟؟؟؟اصلا علمشو چطور فرا میگرفتن؟
هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آنها زندگی کنم...! اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه. فردی بشدت کنجکاو . عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.
عزیزم علم اونا اصلا تو این دوره ای ما داریم زندگی میکنیم به کار نمیاد و طب سنتی ک کلا رد شده ...
میدونم که طب سنتی رد شده اما منظور استارتر لزوما طب سنتی نبود ...یه سری از دانشمندان اون زمان همزمان مثلا رو مبحث فیزیک و ریاضی و نجوم و ... تسلط داشتن
_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با آبادان و شیراز و تهران ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.
عزیزم علم اونا اصلا تو این دوره ای ما داریم زندگی میکنیم به کار نمیاد و طب سنتی ک کلا رد شده ...
طب سنتی چطو رد شده ؟وقتی مثلا ی دمنوش ساده ب تجویز ی عالم در قدیم بسیار عالی بوده و درمان کننده بوده در حالی که امروزه ی قرص واش سر درد میخوری ده جای دیگتم خراب میشه
بله ولی بعضیا هم تک بعدی نیستن. مثلا ماری کوری سر و کارش با شیمی بود ولی خیام فیلسوف ، ریاضیدان و منجم بود
هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آنها زندگی کنم...! اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه. فردی بشدت کنجکاو . عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.