2777
2789
عنوان

واقعا کی راست میگه؟

267 بازدید | 36 پست

سلام

یه اتفاقی افتاده خواستم نظرتونو بگید

من با یکی در ارتباطم که از اتفاقات بینمون دوستم اطلاع داره و دوست اون آقا هم در ارتباطه ولی میگه جزئیاتو نگفتم بهش

این آقا چندباری واسه من گل خریده آورده و یه سری کارها کرده که فقط خودمون در جریان بودیم

حالا امروز یه شخص ناشناس زنگ زده به خانوادم و گفته که از اون شخص دور باشه اینا همش تله هست. از همه اتفاقاتی هم که افتاده تا ریزترینش خبر داره.

من به دوستم زنگ زدم قسم خورد که من نگفتم به کسی و منم واقعا اعتماد دارم بهش اصلا همچین دختری نیست.

اون طرف هم گفتم بهش گفت من به کسی نگفتم حتی اومد و با خونوادمم صحبت کرد و میگه کار دوستته.

حالا من واقعا شک کردم به همه چی. به اینکه نکنه واقعا این آقا از طرف یکی اومده منو امتحان کنه و بعد خوشش اومده ازم و مونده. کلی احتمال میدم ولی نمیدونم واقعا چی درسته چی غلط؟

لطفا نظرتونو بگید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یادوستت ب کسی گفته یا خوده دوستت بوده یا همون اقاهس میخواد امتحانت کنه ببینه باهاش میمونی یا نه &nb ...

آخه حتی جزئی ترین اطلاعات رو هم میدونسته طرف و گفته

ذهنم درگیره شدید نمیدونم چیو باور کنم

ببین تو که نبودی مطمئنی اگه واقعا به دوستت ریز رابطهتون نگفته باشی

پس کار آقاتونه دیگه یا نامزد هرچی😂😂

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.
تا وقتی هیچی مشخص  نشده با هردوشون فاصله اتو حفظ کن بعدم ببین اون شماره ای ک باهاش تماس گرفتن ر ...

یه شماره ثابته که برای اطراف استانمونه

میخواستم زنگ بزنم بگم کاری داری با خودم حرف بزن ولی خواهرم گفت قضیه رو پیگیری نکن زیاد شر میشه

ببین تو که نبودی مطمئنی اگه واقعا به دوستت ریز رابطهتون نگفته باشی پس کار آقاتونه دیگه یا نامزد هرچ ...

اونم قسم میخوره ک من به کسی چیزی نگفتم هیچ اتفاقی هم نیفتاده

دوستم از همه چی خبر داشت ولی خب اینم قسم میخوره که من نبودم