2777
2789

دعوتید تاپیک اخرم

🩵اگه حاجتی داری بگو برات آیه الکرسی بخونم💙برای خوشبختی و  آرامش منم اگه خواستید دعا کنید🤍 اگه راضی هستی لطفا برام یه سوره یس بخون 🙏🏻🩵بهم بگو  تا من هم در مقابل لطفت برات یه تسبیح صلوات بفرستم💙

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فایده ای هم داره؟؟واقعا سوالم جدیه.شمایی که اعتقاد دارین نتیجش هم دیدین؟؟

اهل بیت سفارش کردن دعا کنیم چون تاثیر داره من فقط وظیفمو ک دعا کردنه انجام میدم امید دارم ک حتی یک ثانیه ام تاثیر داشته باشه باید دعا کنم نتیجه ای ک دنبالشم ظهوره ک ان شاالله با دعای شما عملی بشه ❤❤

هر دوتاش عزیزم من دلم روشنه ک میاد ات شاالله ببینیم همه

اگر قراره بیاد چرا رفته؟؟چرا خدا ببره بعد با دعای ما بیاد...؟؟؟کلا تو این مورد ذهن خیلی از ادمها مثل من قبول نمیکنه

اگر قراره بیاد چرا رفته؟؟چرا خدا ببره بعد با دعای ما بیاد...؟؟؟کلا تو این مورد ذهن خیلی از ادمها مثل ...

این حکمت خداس ما فهممون ب اون حد نمیرسع ک بتونیم درک کنیم حکمت خدا چی بوده ولی خدا میتونست ی روزه پرونده کل جهانو ببنده پس چرا طولش داد کلا غرض از خلق این جهان هدایت بشره من خودم ادعا ندارم چون ادمیم ک از  خطا برگشته و توبه کرده شما اگه علاقه داری حتمن برو مطالعه کن ب جواب میرسی عزیزم فقط بخدا اعتماد داشته باش من ک الان فقط ارامش دارم خدایا شکر واس همه این ارامشو طلب میکنم