2777
2789

16 سالم بود که مث بقیه همسنام تلگرام داشتم عاشق پزشکی بودم توی گروه های مختلفی عضو بودم گل سر سبد گروه پرو تو چت دست همه رو بسته بودم ☹️

یه روزی تو یکی از گروه ها گفتن میخای چی بخونی گفتم پزشکی یه پره ریپ زده مث من من گفتم چطور مگه؟ گفت دانشجو پزشکیم 21 سالش بود فکر کنم اجازه گرفتم وبا یه دنیا عشق رفتم پی وی پسره کاش این اشتباه رو نمیکردم😔... 

رفتمو گفتوگومون شروع شد که مثلا پزشکی چطوره تو چند سال پشت بودی رتبت چند بود کدوم دانشگاهی سال دوم پزشکی شیراز بود اینم بگم اصلا سر کاری نبودا واقعی بود خلاصه گفتن ببین اگر میخوای کمکت کنم اینطور نمیشه شمارمو داشته باش شمارشو زد

من نمیخاستم بهش پیام بدم  فقط رفته بودم پی ویش چون دوست داشنم با یه دانشجو پزشکی از نزدیک حرف بزنم خیلی کم تجربه بودممممم

شمارشو ذخیره کردم گفتم فقط تو تل ازش سوال میپرسم کار خاصی قرار نیست بکنم که

نمیدونستم وقتی اونو سیو بکنم شماره منم برا اون میفته😐😐😐😐😐😐😐

چت هاشازحالت گفت وگو دوستانه در اومده بودن همش در مورد رابطه حرف میزد و عشقواینا کلا داشتمنو به حاشیه میبرد یه روزگوشیم زنگید دیدم شماره رضاست جواب ندادم چند بار تکرار شدم هی میگفتم خاک تو سرم چرا شمارشوسیوکردم کا اون شمارمو داشته باشه با یه خط دیگه زنگزدجواب دادم😑😑😑😑😑😑😑☹️☹️☹️اخه چرا من اینقدر ساده بودم؟ 

گفتم الو گفت سلام خانوم دکتر(داشت خرممیکرد😐) چرا جوابمونمیدی صداش خیلی دلنشینبودخاک توسرمممممممم😖😖😖😖مخصوصا با اون لحجه شیرازیش خلاصه خیلی چرب زبون تشریف داشت نزدیک یه ربع حرفید 

رابط ما داشت پیش میرفت ولیمن علاقه ای بهش نداشتم فقط میخاستم کمکم کنه بتونم قبول بشم اما هر روز به دورتر میشدم امتحانات پایان سالمو بدون خوندن میرفتم سر جلسه وضع درسم افتضاح شده بود خیلی کات میکردم برمشتم بیشتر اون میومد میگفت بهم ارامش میدی هه 

خلاصه تو فکرم از تموم همکلاسیام که همسطح بودیم جلوتر بودم چون من دوستپسر دانشجو پزشکی داشتم که منو میرسوند به هدفتم اما...... 

وضع روحیم خراب شد من هروز دورتر میشدم نزدیک به 3 سال از سنمو ازم گرفت هیچ کمکی بهم نکر العانم به ارزو نرسیدم دوستام امسال دارن پرستارشونو میگیرن امروز تلمو وصل کردم نمیدونم کی شمارشوداشتم که تلش برام اومد بالا العان فارغ تحصیل شده و دکتره دیگه واسه خودش اما زندگی منو به گند کشید خیلی رابطمون عمیق بود من به خاطر اون غید خیلی چیزا رو زدم ب هیکچ پسری نگا نمیکردم رابطمون مجازی بود ولی قلبمو شکوند امروز بایدن عکسش تو تل ی غم عجیب اومد سراغم از مخاطبام حذفش کردم  و..... 

وقتی به خودم فکر میکنم میبینم همه چیمو باختم... 

خاکی دریایی  دختر کوچکی که بزرگ میشه. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این پسرا مشخصه لاشی ان مگه ببخشیدا ننه باباشونیم ندیده نشناخته زبون بریزن

کاراشون و کارامون براشون هیچچچ ارزشی نداره

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

💔

هنوزم شروع کنی دیر نیست سنی نداری برا هدفت تلاش کن اینو بذار درس عبرت 

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

غصه نخور عزیزم خیلیا از این اشتباهات دارن.به این فکرکن که تو اون موقع عقل و فهمت همون قدر بوده خودتو سرزنش نکن دختر❣️

يَاأَيُّهَا الْإِنسَانُ مَا غَرَّكَ بِرَبِّكَ الْكَرِيمِ : هان ای انسان، چه چيزی تو را نسبت به پروردگار كريمت مغرور ساخته است؟

دکتر شدی یا ن؟؟؟😕

قضاوت ممنوع!!🗣 ما اومدیم دنیارو عوض کنیم ولی دنیا مارو  عوض کرد:) اگ مخالف نظر منی ریپ نزن گلم جواب نمیدم رید.ه میشه بهت🙄🤙🏻(🥂)اگ دیدی بهت درخواست دوستی دادم و تو یه تاپیکی باهات خوش رفتاری کردم مطمعن باش یا خواهرشوهرتم یا مادرشوهرت😑🥱

بمیرم عزیزم 

چرا فکر میکنی عقب افتادی 

اصلا اینجور نیست 

من خودم الان می‌خوام برای کنکور سال دیگه بخونم 

که میشه سومین کنکورم 

ما فقط یبار زندگی میکنیم 

عزیزم تو هم بخون مطمینم خانم دکتر میشی یروز

رویا؟ نه ، آرزو؟ نه ، پس چی؟ فعلا فقط آرامش می‌خوام