2777
2789
عنوان

کمک مالی ب مادرم

991 بازدید | 21 پست

سلام دوستان خوبین یکی از اقوام نزدیک یک حادثه ی وحشتناک براش رخ داده ک میتونه منجر ب مرگش بشه 

منوشوهرم ی گوسفند نذر کردیم ک سالم بمونه

میگم خدایی نکرده اگه  از دست رفت ک هیچی.

ولی ب امید خدا اگر زنده موند

گوسفند الان ۵تا۶ میلیونه

پیش خودم گفتم ک پولو ندیم گوسفند چون معلوم نیست ب دست کی میرسه ... 

خودمم هر وقت نذری دارم مثلا روضه ای چیزی.. پولشو میدم موادغذایی میدم در خونه نیازمندا بسته درست میکنم(قند روغن، ماکارونی برنج، سویا،رب)

حالا میگم این ۵،۶ تومنو ی مقداریشو بدم مواد غذایی بدم ب کارگرا دور میدون چند بسته هم بدم ب نیازمندا

شوهرم همیشه میگه ب خانوادت کمک کن دست خالی نرو یا چیزی ببرم خوراکی تنقلات بستنی.. هیچی نمیگه

حالا گفتم من ک ب شوهرم میگم تو کاری نداشته باش من پولو ب کی میدم ازمم دیگه نمیپرسه

ی مقداریشو بدم ب مامانم ولی دوس ندارم ک شوهرم بدونه

چونکه خودش سرپرست خانواده و خیاطی میکنه تقریبا ۵۰ سالشم هست سالی ی بارم گوشت و میوه خوب نمیخرنو...

کلی هم وام بدهکاره گفتم ی ۲تا۳ تومنشو بدم بدم بانک جای قسطای مامانم

نظرتون چیه؟؟

همیشه ک کمک کردم مقدار کمیشو هم برا مامانم گذاشتم چون بنظرم هیچ کس واجب تر از مامانم ندیدم

نظراتتونو بدین برام توضیح بدین

شرمنده طولانی شد برای سلامتی مرضیمونم تورو قران دعا کنین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه اسم بردی گوسفنده پس باید همونو ادا کنی وگرنه دینش از گردنت نمی افته 

شما برو قصابی مطمئن بگو برات گوسفندو قصابی کنه تکه تکه کنه بیار پخشکن دیگم صداشو در نیار چون گفتی به نیازمندان ببر منطقه پایین شهرتون پخش کن . تمام 

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 امام حسین زیر بار ظلم نرفت❤️❤️❤️مهربونام اینا فقط مثالی از چند قومیت هستش وگرنه بختیاری و ترک و لر و ... مثل انگشتای یه دستن ایران با همه ،همه ی این قومیت ها ایرانه و بدون یکی از این ها ایران نمیشه دیگه 💙َ 💗💗💗💗💗💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖یه مادرم که رنج زیادی دیدم و عاشق مطالعه ام. بخاطر مشکلاات زندگیم و فرزندانم کوله باری از تجربه دارم‌. اگه راهنماییم مقید بود برای صالح بودن فرزندانم و عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستین 💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝

اگه قصد کمک به نیازمنداداشتی اگه امکانش بودمنم فراموش نکن دنبال پول نیستم فقط درحدیه کیلوگردو اونم برای بچم دیشب ایقد بهونش گرفت رفتم مغازه ای که بدهکارش بودیم گردوبردارم قرضی بابی احترامی تمام انداختم بیرون گفت اول حسابت تصفیه کن