یعنی انقدر سختتونه روزی یه بار ، فقط یه بار به زناتون بگین خیلی دوسش دارین ، یعنی یه محبت کردن به زن که سرشار از انرژیش میکنه و باعث میشه زنتون همیشه شاد باشه و بخنده و دیگه به ظاهر زندگیای دیگه غبطه نخوره ، و سعی کنه شما و زندگیتونو با چنگ و دندون حفظ کنه انقدر براتون سخته ؟؟؟ خیلی محبت کردنا هست ولی من نمیتونم براتون باز کنم و اگر کسی بخواد میتونه و سختی هم نداره . چی میشه به جای اینکه سرتون تو گوشی و تلویزیون باشه نگاهتون به زنتون باشه ، وقتی خونه این توجهتون به زنتون باشه حالا نمیگم ۲۴ ساعت ، ولی میتونین که فقط یه ساعت به زنتون اختصاص بدین و باهاش گپ بزنین و خوش بگذرونین ، چی میشه بعضی وقتا عاشقانه نگاش کنین ، متاسفانه بعضی مردا فکر میکنن چون هرچی لازمه تهیه میکنن دیگه تمامه ، نخیر برادر من ، انگار غذا خوردی تشنته ولی آب نداری بخوری و داری هلاک میشی ، دیگه اون غذا هم که خوردی زهرمارت میشه. این دوتا مکمل هم هستن ولی باز زنها انقدر عاطفی هستن که اگر نتونین تمام نیازهای مادی شونو هم تهیه کنین و فقط روی واجبات زندگی تمرکز کنین ولی محبت و عشقتون کامل و عالی باشه براشون کافیه و بازم یه زن شاد و پرانرژی دارین.
وگرنه زنتون کم کم افسرده میشه و زنی که باید شاد باشه تا بتونه این شادی رو به خانوادش انتقال بده دیگه نمیتونه. و این یعنی فاجعه
ولی اگر براتون سخته واقعا متاسفم براتون
بعضی از زنا نیاز عاطفیشونو به زبون نمیارن و میرن از شما که شوهرشون باشین به یه کسایی میگن که خالی بشن و گاهی تو خلوت خودشون به اشک پناه میارن و خودشون خودشونو خالی میکنن و این نوع خالی کردن ، کاذبه ، این جور زنها همیشه بی حوصله ن ، شاد نیستن و توی خونه سکوت میکنن ، اگر زنت توی خونه سکوت کرده و حتی نمیخنده بیشتر مراقب زندگیت باش، نمیگم شک کن ولی اینو بدون به گفته علما زن مثل ریحان میمونه اگر مواظبش نباشی زود سیاه میشه.