2777
2789
عنوان

آقایون متاهل سایت تشریف بیارن

1007 بازدید | 65 پست

یعنی انقدر سختتونه روزی یه بار ، فقط یه بار به زناتون بگین خیلی دوسش دارین ، یعنی یه محبت کردن به زن که سرشار از انرژیش میکنه و باعث میشه زنتون همیشه شاد باشه و بخنده و دیگه به ظاهر  زندگیای دیگه غبطه نخوره ، و سعی کنه شما و زندگیتونو با چنگ و دندون حفظ کنه انقدر براتون سخته ؟؟؟ خیلی محبت کردنا هست ولی من نمیتونم براتون باز کنم و اگر کسی بخواد میتونه و سختی هم نداره . چی میشه به جای اینکه سرتون تو گوشی و تلویزیون باشه نگاهتون به زنتون باشه ، وقتی خونه این توجهتون به زنتون باشه حالا نمیگم ۲۴ ساعت ، ولی میتونین که فقط یه ساعت به زنتون اختصاص بدین و باهاش گپ بزنین و خوش بگذرونین ، چی میشه بعضی وقتا عاشقانه نگاش کنین ، متاسفانه بعضی مردا فکر میکنن چون هرچی لازمه تهیه میکنن دیگه تمامه ، نخیر برادر من ، انگار غذا خوردی تشنته ولی آب نداری بخوری و داری هلاک میشی ، دیگه اون غذا هم که خوردی زهرمارت میشه. این دوتا مکمل هم هستن ولی باز زنها انقدر عاطفی هستن که اگر نتونین تمام نیازهای مادی شونو هم تهیه کنین و فقط روی واجبات زندگی تمرکز کنین ولی محبت و عشقتون کامل و عالی باشه براشون کافیه و بازم یه زن شاد و پرانرژی دارین.

وگرنه زنتون کم کم افسرده میشه و زنی که باید شاد باشه تا بتونه این شادی رو به خانوادش انتقال بده دیگه نمیتونه. و این یعنی فاجعه

ولی اگر براتون سخته واقعا متاسفم براتون 

بعضی از زنا نیاز عاطفیشونو به زبون نمیارن و میرن از شما که شوهرشون باشین به یه کسایی میگن که خالی بشن و گاهی تو خلوت خودشون به اشک پناه میارن و خودشون خودشونو خالی میکنن و این نوع خالی کردن ، کاذبه ، این جور زنها همیشه بی حوصله ن ، شاد نیستن و توی خونه سکوت میکنن ، اگر زنت توی خونه سکوت کرده و حتی نمیخنده بیشتر مراقب زندگیت باش، نمیگم شک کن ولی اینو بدون به گفته علما زن مثل ریحان میمونه اگر مواظبش نباشی زود سیاه میشه.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ای خواهر مردا حال ندارن یه دوستت دارم بگن چجور توقع داری همچین متن بلندی بخونن زناشون بیست و چهاری درگوشش میگن کو‌ گوش شنوا

لطف حق با تو مداراهاکند     چون که از حد بگذرد رسوا کند
اى بابا خواهر اينا بويى ازاين چيزانبردن ونخواهند برد🤦🏼‍♀️

گفتم شاید یه تلنگری باشه براشون 

حالا عوض اینکه بخونن یاد بگیرن میان درخواست دوستی میدن

ای خواهر مردا حال ندارن یه دوستت دارم بگن چجور توقع داری همچین متن بلندی بخونن زناشون بیست و چهاری د ...

منم نخوندم 😂😐

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)