2777
2789

درمورد یکی از فامیلای خیلی نزدیکمونه که من کاملا از زندگیش اطلاع دارم . اونی که فامیل ماست دختره هست

دختره داروسازه سال ۹۴ درسش تموم شد سال ۹۶ یه داروخونه شبانه روزی توی شهری که زندگی میکردن زد قبل از اون همش دنبال تاسیس داروخونه توی شهرای دور کرمان و اینا بود که خیلی با محل زندگیشون فاصله داره خودتون میدونید که اخیرا تاسیس داروخونه زیاد شده اونموقع اون طوری نبود اونم شبانه روزی

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون سالا دختره ازدواج کرد با یه پسری که هر چی از قیافش بگم کمه خیلی خوشتیپ و خوشگله پسره کارش توی یه شرکت خصوصی بود مدرک تحصیلیش هم لیسانس بود ولی خیلی خیلی این دختر رو دوست داره الان دقیقا ۶ ساله ازدواج کردن هر وقت میبینیش فلانی جان از زبونش نمی افته یکبار ندیدم زنش رو به اسم صدا بزنه شوهرش وقتی که این داروخونه رو تاسیس کرد از کار خودش بیرون اومد و با این کار میکنه

الان علاوه بر اون داروخونه شبانه روزی که گفتم ۳ تا داروخونه دیگه داره درآمدش ماهیانه ۵۰۰ میلیونه سالانه چند تا تعدادش زیاده سفر خارجی میره الانم میخواد بره یه کشور اروپایی اسمش رو نمیتونم بگم سرمایه گذاری کنه که اقامت بگیره خودش تعریف میکنه که پول یک خرید ما حقوق یک ماه یک نفره که توی دارو خونه کار میکنه یه دختر هم همین دو سال پیش به دنیا آورد خیلی بچش نازه همه کاراش سر موقع اتفاق افتاده الان ۳۲ سالشه از خونه و ماشینش نگم خونش توی بهترین جای شهر از این خونه هایی که سونا ، استخر ، سالن ورزش و اینا داره هست

همه فامیل وقتی که دیدن چقدر با این پسر زندگیش خوبه و دوسش داره تعجب کردن چونکه این دختر یه رفتارایی داره که خیلی بد و زشتن و حتی پدر و مادرش هم میدونن مامانش اونموقع که بچه بود چندین بار گفت که معلماش میگن اینو ببرید پیش روانشناس خیلی رفتاراش بده نگید اونموقع بچه بوده نه اینطور نیست وقتی هم بزرگ شده همین طوری هست همین چند ماه پیش پدرش غیر مستقیم میگفت این اخلاقاش خیلی بده

دیگه داروخونه هم هر روز نمیره هفته ای ۳ بار به قول باباش ۲ و ۳ ساعت که فقط اسم دارو ها یادش نره 

همش در حال تفریح مهمونی و مسافرت در هفته چند شب میره مهمونی و جالبه حتی بچش هم نمیبره یه خانم هر روز صبح می یاد خونه رو تمیز میکنه و آشپزی میکنه و زمانی هم که این میخواد بره مهمونی بچه رو نگه میداره

رفتارای خانواده شوهرش فقط چند نمونه میگم اینو یادتون باشه که این خانوم کلا اخلتق خیلی بدی داره و با همه اینطوری هست مادرشوهرش یه مغازه باز کرده اسم مغازه رو گذاشته اسم عروسش 

یا ما توی یه مجلس بودیم همش پدر شوهرش همش بچه رو بغل میکرد که این واسه خودش برقصه با دیگران صحبت کنه و بهش خوش بگذره پدر شوهرش سنش مثلا ۷۰ ساله اومده برای عروسش پیش غذا پر میکرد میبرد واسه خانم فلانی جان بفرما که از جاش پا نشه این چند نمونه از رفتارشونه و بیشتر هم هست

خود پدرش میگه من باخیلی از رفتارهای فلانی موافق نیستن ولی خانواده شوهرش همیشه میگن بله فلانی جان تو درست میگی

رفتارای شوهرش کاملا نشون میده میمیره براش الان نیاد بگید تلاش کرده داروسازی قبول شده توی جنبه های دیگه هم گفتم چه طوره ما توی فامیلمون دندون پزشک ، پزشک، داروساز ، مهندس های موفق زیاد داریم ولی هیچکدومشون مثل این نیستن

خود پدرش میگه من باخیلی از رفتارهای فلانی موافق نیستن ولی خانواده شوهرش همیشه میگن بله فلانی جان تو ...

دختره خوشبخته ولی راجب شوهرش مطمئن نیستم

اگر بودنمان مرزهای زندگی کسی را وسعت داده،می ارزیم وگرنه که هیچ...