2789

انگشتر کارتی داشتم دقیقا دوسه روز قبل عید گمش کردم .اخرین بار توخونه از دستم در اوردم .انگار غیب شد .شوهرمم دوسش داشت .هر روز میپرسه راستی پیداش کردی یانه دونفری کلی حرص میخوریم 😢😢😢اون جایی هم که دراوردم کلی گشتم پیدا نمیشه ک نمیشه 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم۱۰سال پیش شب عروسیم ،یه گردنبندداشتم اسم همسرم بود خیلی دوسش داشتم اصلا نفهمیدم چطوری گم شد،من قبل از اینکه برم آرایشگاه بیرون آوردم گذاشتم جای امن،فردای عروسی رفتم بپوشم دیدم نیست،الان ۱۰سال دنبالش میگردم،۴باراسباب کشی کردم هربار مثل دیوونه ها تو وسایلم میگردم میگم شاید پیدا بشه

بله هم طلای خودم هم مادرم اما یه فلشی بیش از 1 دهه س گم شده هنوز پیدا نشده که نشده...همه مدارکم هم توشه جوری که دست کسی بیافته بخواد پیدام کنه میتونه   

هر چی خدا بخواد همون میشه!     

اره من انگشترم رودراورده بودم بزارم توجیب شلوارم اشتباهی افتاده بودلای پاچه شلوارمدبوداونوقتهاتامیخوردباهاش رفتم مراسم محرم توروستابعداومدم خونه حلقه ام بودخیلی ناراحت بودم رفتم شلوارم رودربیارم افتادپایین😅😅

تو بچگی رفته بودیم خونه پدربزرگم مهمونی .من رفته بودم توکوچه ی لنگ گوشوارم گم شده بوداونکه گم نشده بودو دراوردن از گوشم و برداشتن یه گوشداره جدید گرفتن برام .بعد مدتی ما برگشتیم خونمون تو ی شهر دیگه .مامانبزرگم و زن همسایه تو کوچه میشینن وسط کلی خاکو خل به حرف زدن مامانبزرگم گفت ی تیکه چوب دستم بوده هی رو خاک نقاشی کشیدم و حرف زدم یهو لنگ گوشوارتو تو خاکا پیدا کردم.من صاحب دوجفت گوشواره شدم به کرامات مادربزرگم😂کاش الانم بگم با زن همسایه بیان بشینن خونم شاید پیداش کردن😢😢😢😂😂😂

دقیقا یبارم عمه ام دستبند سرویس عروسیشو گم کرده بود .رفته بود اشغال بزاره دم در با اشغالا رفته بود .دوباره همون مامانبزرگم با جست و جوی فراوان پیداش کرد😂😂😂

منم۱۰سال پیش شب عروسیم ،یه گردنبندداشتم اسم همسرم بود خیلی دوسش داشتم اصلا نفهمیدم چطوری گم شد،من قب ...

اخی عزیزدلم🥺.من یه هفته قبلشم قفل دستبندم تو  کوچه بازشد سریع بعد یکی دو دقیقه دیدم دستبندم نیست رفتیم تو کوچه .دیدم یه نیسان داشت سرو ته میکرد که بره .نیسان رفت دیدم دستبندم صحیح و سالم اینور تیسان بود نمیدونم چجوری از ردش رد نشده بود یا بچه ایی نبرده بود اونو پیدا کردم ولی انگار قضای اون افتاد گردن انگشتر یه عفته بعد انگشتر توخونه گم شد رفت