2777
2789
عنوان

شباهت شمع با بعضی آدما

138 بازدید | 15 پست

دیشب برقا رفت رفتم یه شمع که ته کشو بود ، 

آوردمش و روشنش کردم . بعد نیم ساعت که برقا اومد خاموشش کردم و انداختمش ته کشو تا دوباره وقتی برق رفت برم سراغش . یه لحظه یاد خودم افتادم که هروقت دلت میگرفت و بهم نیاز داشتی میومدی سراغم . من همون شمع ته کشوی خونتون بودم که هروقت احساس میکردی لازمه منو در میوردی . منم که دیوونه ، عین شمع پا به پات سوختم تا روشن شی . بعد چی میشد ؟ تا زمانی که دوباره دلت میخواست مینداختیم ته کشو . خواستم بگم کسیو شمع زندگیتون نکنید ، شما نمیفهمید ولی اون شمع تو زندگی خودش آب میشه!(:

آب شدنمو ندیدی ولی با فاصله گرفتن فهمیدم این مدت چقدر برات مثل شمع بودم 

بنداز دور این ادما رو😒

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اجازه کپیش کردم

الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ ❣💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک💚 میشه واسه خوب شدنم و سلامتیم یه حمد بخونید اگه متنم رو میبینید؟ مدیونتونم

عزیزم درسته توسوختی مثل یه شمع آب شدی ودلت شکسته درست 

ولی توضررنکردی اونه که دیگه نمیتونه مثل توپیداکنه،یه روزیه جاچنان دلتنگ خوبی هات میشه که اگه ببیندت جزمیشه برگردی اززبونش نمیفته کم هستن کسایی که واسه یکی همه جوره جلوبرن،تودونه خودتوکاشتی اونه که چشمش روزمین دیگری که ببینه حاصلش چیه روزی میادمزددل پاکتوبایه آدم پاک میگیری بعدهمین آدم ازجلوت ردمیشه میگی خداروشکرکه نشدباهاش بمونم

عزیزم درسته توسوختی مثل یه شمع آب شدی ودلت شکسته درست  ولی توضررنکردی اونه که دیگه نمیتونه مثل ...

من همه وجومو براش گذاشتم صدقدم رفتم جلو یه قدم برام نیومد منم پا پس کشیدم حالا بخاد بخاد نخادم بسلامت 

کاش هرکس همونجایی باشه که دلش میخواد،کاش هیچ وقت هیچ کس تاازخودش مطمن نشده دل پاک کسی روبه بازی نگیره چون تاابداونیکه دلش شکسته آه میکشه،کاش تاقلبمون یکی روتاییدنکرده بازبون بازیش ندیم چه مردچه زن،هستن مردهاییم که زنهابازیشون میدن،دنیاجای قشنگیه ولی ماآدمهابعضی وقتهاباکارامون واسه بعضی هاقفسش میکنیم،چقدرخوبه وقتی میگیم سلام تاته خداحافظی زندگی اون طرف وفاداری پیشه کنیم