2777
2789
عنوان

مامان بچه های دو تا سه ساله

225 بازدید | 28 پست

چطور به پسرم رنگ ها رو یاد بدم اصلا یاد نمیگیره ! کلی باهاش آبی و قرمز کار کردم آخر سر میاد به پتو قهوه ایش میگه " پتوی سفید بده" 

دوم این که ضمایر رو هم بلد نیست ضمیر من رو به کار میبره ولی درکی از ضمیر " تو" نداره .

اگه بخواد حرف بزنه میگه مامان این گوشی مامانه؟ 

به نظرتون چیکار کنم یاد بگیره مخصوصا ضمیر رو.

بچه هاتون تو این سن چطوری بودن؟ 

"من با همه درد جهان ساختم اما...                                                                                                                       با درد تو هر ثانیه در حال نبردم❤️‍🩹"

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دو يا سه سال??دخترم از سه سالگي رنگارو بلد شد بعد عددم الان تا٢٠بلده

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

من پسرم ۵سالش از الان دارم قش میکنم برا سنجش اولش

چرا عزیزم؟

"من با همه درد جهان ساختم اما...                                                                                                                       با درد تو هر ثانیه در حال نبردم❤️‍🩹"

پسرمن ۳سالش هست دیربه حرف اومدولی الان خوب صحبت میکنه ولی رنگ وشعروایناهاروخوب بلدنیست کلاخیلی بادخترم فرق میکنه هوشش توچیزای دیگه هست زرنگه خیلی لباسش وبپوشه حرکتهاروقشنگ یادمیگیره غذاخوردن کارهای شخصی 

خيلي حساسين! دختر من سه و سال و نيم دركي از كلمه زياد نداره، مثلا وقتي غذاش زياده! ميگه واي مامان غذام چقدر بزرگه،  ضمير تو هم قبلا مثل پسر شما بود، اصلا كلمه ي تو رو نميشناسه، تازگي ها از شما استفاده ميكنه

نگران نباش پسر منم تو این سن اصلا رنگا رو نمی فهمید ولی الان چهار سالشه دیگه کامل یاد گرفته

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 

بچه ها متفاوتن پسر ۵ سالم هنوزم نامفهوم حرف میزنه ولی پسر ۳ سالم صبح بهش میگم پاشو بیا صبونه بخور بزرگ نمیشیا نمیومد چن بار گفتم گف مامان این اداها چیه درمیاری 😐😐

چشمت ب امضام افتاد برا شفای مامانم صلوات میفرسی💔🙏
دو يا سه سال??دخترم از سه سالگي رنگارو بلد شد بعد عددم الان تا٢٠بلده

۲ سال و نیمشه رنگ ها رو اصلا بلد نیست شمارش هم تا ۴ بلده. تو یادگیری رنگ کلا تعطیله 😐

بابت رنگ باهاش تمرین کن اما ضمایر رو خیلی بهش سخت نگیر به مرور یادمیگیره همه اوایل لشتباه جمله بند ...

خیلی دلم میخواد زود کامل شه بخاطر این که ضمایر رو استفاده نمیکنه حرف زدنش عجیب شده 😅