2777
2789
عنوان

به نظرتون با چنین پسری چکار کنم؟ 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 26 پست
مرسی عزیزم 

فدات❤️

به لحظه ها وابسته نشو...                                                                                                                                                      خوب یا بد همشون میگذرن :)                                                                                                                                     
😂😂 من خودم سوپرایزش میکنم، اصلا نمیفهمه  ولی خودش خیلی ضایع بازی درمیاره  مثلا ایده ه ...

شاید ذوق ایده هاشو داره که نمیتونه جلوی خودشو بگیره😂😅

خواهر خودمم همین مدلیه مثلا کادو که میگیره واسه همسرش پلن میچینیم که فلان روز تو فلان موقعیت بهش هدیه بده

اما اصلا تحمل نداره تو اولین فرصت همه چی رو لو میده😂🤦🏻‍♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂 من خودم سوپرایزش میکنم، اصلا نمیفهمه  ولی خودش خیلی ضایع بازی درمیاره  مثلا ایده ه ...

از طرفیم سوپرایزا معمولا لازمه یکی باشه کمکت کنه

اگه دوست پایه نداره نرماله رفتارش سخت نگیر بهش💗

شاید ذوق ایده هاشو داره که نمیتونه جلوی خودشو بگیره😂😅 خواهر خودمم همین مدلیه مثلا کادو که میگیره ...

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️اتفاقا چند بار بهش گفتم نمیخواد بهم بگی 

نمیدونم چرا باز یادش میره 

در کل همه چیز رو بهم میگه، فکر کنم برای همین نمیتونه جلوی خودشو بگیره😂

تا دو بار اصرار کنم زود همه چیز رو بهم میگه😐😬

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️اتفاقا چند بار بهش گفتم نمیخواد بهم بگی  نمیدونم چرا باز یادش میره  در کل ...

بیا به این فکر کن که چیزی رو دلش نگه نمیداره و باهات صادقه😁

گل بی خار نمیشه 😂🤦🏻‍♀️

خودت اصرار نکن خودتو بزن به اون راه

از طرفیم سوپرایزا معمولا لازمه یکی باشه کمکت کنه اگه دوست پایه نداره نرماله رفتارش سخت نگیر بهش💗

من چیزی بهش نمیگم

خودش میگه هیچ تجربه ای ندارم، تازه یه چیایی یاد گرفته🤦🏻‍♀️

مثلا برای تولدم کلی برنامه داشت، بنا به دلایلی یکم تغییر کرد، بعدشم بهم گفت من دیگه کلا همه چیز رو میدونستم😐😐

بعد ناراحت هم بود چرا برنامش خراب شده

دیگه من میگفتم اشکالی نداره، همین هم برام ارزش داره و... 

کلا برعکس شده بود😂😂😂

بیا به این فکر کن که چیزی رو دلش نگه نمیداره و باهات صادقه😁 گل بی خار نمیشه 😂🤦🏻‍♀️ خودت اصرار ...

آره واقعا همه چیز رو بهم میگه 

توی قضیه های دیگه خوبه توی این قضیه خوب نیست😂😐☹️

من چیزی بهش نمیگم خودش میگه هیچ تجربه ای ندارم، تازه یه چیایی یاد گرفته🤦🏻‍♀️ مثلا برای تولدم کلی ...

ای خدااا😅

چندسالشه؟بنظرم کم تجربه اس نه؟

میتونی مثلا یبار با کمک اون واسه یکی از دوستای مشترکتون تولد بگیرین یا سوپرایزش کنین

یا مثلا به یکی از دوستات بگی باهاش حرف بزنه که میخواد تورو سوپرایز کنه 

انگار یه کلاس عملی براش گذاشته باشی

خدایی بهش حق میدم یه سری چیزا تجربه لازم داره 

خانوم و آقا نداره واقعا طرف باید توی موقعیتش قرار گرفته باشه که بلد بشه

ای خدااا😅 چندسالشه؟بنظرم کم تجربه اس نه؟ میتونی مثلا یبار با کمک اون واسه یکی از دوستای مشترکتون ...

27 سالشه 

توی این موارد ضعیفه، تجربه ای نداره 

درسته خودشم بهم میگه خب توی موقعیتش نبودم

ایده های خوبی داره ولی خوب از آب در نمیان😂

حالا امیدوارم بهتر بشه

27 سالشه  توی این موارد ضعیفه، تجربه ای نداره  درسته خودشم بهم میگه خب توی موقعیتش نبودم ...

ایشالا که میشه😁

بمونین برای هم

معمولا خانوما دوست دارن یه بخش از شخصیت طرف مقابلو بهتر کنن 

اینکه چالش رابطه شما این باشه خیلیم قشنگه 

میدونی که چی میگم:)