2777
2789
عنوان

مربی بدنسازی داریم؟؟

137 بازدید | 23 پست

اگه هستین سوالمو تو خصوصی بپرسم🙏🏻

(لطفا عکس پروفایلم و امضام کپی نشه ممنونم🙏🏻)من از ساختمان قلب خود در شگفتم♥️…که چون سنگ مقاوم و گاهی چون شیشه شکننده است…طوفان حوادث مرا تکان نمیدهد…ولی از یک نسیم ملایم محبت به خود میلرزم…🍃🍃🍃 🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️ اسمم معصومه نیست متولد67 نیستم…🌸
بپرس

درخواست دادم ممنون میشم قبول کنی🙏🏻

(لطفا عکس پروفایلم و امضام کپی نشه ممنونم🙏🏻)من از ساختمان قلب خود در شگفتم♥️…که چون سنگ مقاوم و گاهی چون شیشه شکننده است…طوفان حوادث مرا تکان نمیدهد…ولی از یک نسیم ملایم محبت به خود میلرزم…🍃🍃🍃 🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️ اسمم معصومه نیست متولد67 نیستم…🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بپرس

سلام میتونین یه برنامه برام بنویسین برا باشگاه؟ قبلا چند سال با فاصله کار کردم، الان متوسطه قدرت بدنیم

دانشجوی پزشکی ام، اینجام تا نظرات مختلف رو ببینیم و بحث کنیم. با افتخار مذهبی و معتقد♥️♥️
اره باید چربیا بسوزونی  با تمرین مناسب عضله بسازی

سوال پرسیدم تو خصوصی ، پیامم اومده؟

۳۰ کیلو چند سال طول میکشه ؟

بستگی به تمرینات و مقدار ورزشی ک میکنی داره و البته سوخت و ساز بدنت...یکی هست ۲ سال یکی هست ۴ سال و ششایدم‌بالاتر

مَن؛خَستِه ام از جَماعَتِ زِندِه کُشِ مُردِه پَرَست🖤
نمیدونم واقعا  بعد از زایمان میخوام شروع کنم و هیچ اطلاعی ندارم میشه راهنماییم کنی

واسه کسایی که بعد زایمان میخان برن باشگاه اول باید با ورزش هوازی شروع کنن و تغذیشونم درست باشه...میخای بری باشگاه یا خودت تمرین کنی؟

مَن؛خَستِه ام از جَماعَتِ زِندِه کُشِ مُردِه پَرَست🖤
بستگی به تمرینات و مقدار ورزشی ک میکنی داره و البته سوخت و ساز بدنت...یکی هست ۲ سال یکی هست ۴ سال و ...

واقعا ؟؟ 

چرا انقدر زیاد ؟؟ 

من حساب کردم اگر ماهی دو کیلو کم کنم تو یه سال میشه ۲۴ کیلو و همینم برام قابل قبوله ، یعنی ماهی دو کیلو زیاده ؟؟؟؟