2777
2789
عنوان

خودکشی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1141 بازدید | 70 پست
عزیزم بیشتر رفتارها و حتی شخصیت انسان تحت تاثیر محیطی که بزرگ شده شکل میگیره  در واقع پدر یا عم ...

اره ولی من نمیزارم مث اونا بشه من این زنجیره رو متوقف میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بیشتر رفتارها و حتی شخصیت انسان تحت تاثیر محیطی که بزرگ شده شکل میگیره  در واقع پدر یا عم ...

من مادربزرگم به قتل رسید کلا خانواده پدریم خیلی عجیبن میگم عجیب یعنی واقعا عجیبا

سعی کنید وارد اجتماع بشید وبابقیه مردم تبادل کنید ورزش جز برنامه اول باش تفریح سالم مثل گردشگری ازجاهای بکرد طبیعت دیدن کنید وعزمت خدا را با چشم وگوشت لمس کنید از افراد منفی دوری کنید سعی کنید روتوانایی ها خود بیشتر کار کنی همیشه تو ذهن خودت مرور کن من متفاوت وقوی هستیم وحتما یه فردی بعنوان برنامه کاری خودت انتخاب کنی مثلا مربی ورزش که برنامه بهت بده سعی کن از قرص درمانی دوری کنی طبیعت بهترین درمان آز ادمهای که آزار میده دوری نکن هرشکست پیروز بودن  مجدد تکرار کن 

اره ولی من نمیزارم مث اونا بشه من این زنجیره رو متوقف میکنم

انشاالله عزیزم. قطعا همینطوره وقتی داری اینطوری مصمم درموردش حرف میزنی

راستی میتونم بپرسم چندسالتونه!؟

(مخالف شدید زن ستیزی و کودک همسری ) #قربانی کودک همسری🙃این روزا دلم به طرز وحشتناکی آشوبه  دوستان میشه برا صاف شده بدهی های همسرم و اینکه دوباره ارامش به زندگیمون برگرده یه صلوات مهمونم کنید 🙏عاجزانه محتاج دعاهاتونم ممنون میشم تو نمازاتون برا منم دعا کنید خیلی وقته که حالم خوب نیست  درگیر یک زندگی ام‌ که نه میتونم بزارم برم و نه حوصله موندن دارم ، دارم نابود میشم  روحم داغونه ،خسته ام از زندگی٫از بودن و نفس کشیدن ٫از بودن در کنار یه آدم اشتباهیچقد دلم برا دغدغه های کوچک بچگیم تنگ شده    خدایا خودت یه نظری کن🙃
من مادربزرگم به قتل رسید کلا خانواده پدریم خیلی عجیبن میگم عجیب یعنی واقعا عجیبا

چقد کنجکاو شدم درموردشون بدونم 

(مخالف شدید زن ستیزی و کودک همسری ) #قربانی کودک همسری🙃این روزا دلم به طرز وحشتناکی آشوبه  دوستان میشه برا صاف شده بدهی های همسرم و اینکه دوباره ارامش به زندگیمون برگرده یه صلوات مهمونم کنید 🙏عاجزانه محتاج دعاهاتونم ممنون میشم تو نمازاتون برا منم دعا کنید خیلی وقته که حالم خوب نیست  درگیر یک زندگی ام‌ که نه میتونم بزارم برم و نه حوصله موندن دارم ، دارم نابود میشم  روحم داغونه ،خسته ام از زندگی٫از بودن و نفس کشیدن ٫از بودن در کنار یه آدم اشتباهیچقد دلم برا دغدغه های کوچک بچگیم تنگ شده    خدایا خودت یه نظری کن🙃
برام تعریف میکنی؟  اگه اذیت نمیشی   اینکه با   چی خودکشی میکردی  ...

خیانت شوهرم 

اجازه ندادن خانوادم برا طلاق 

دفعه ی اخر واقعا ب شدتی حالم بد بود ک ده تا دکتر بالا سرم بود انگار لخت بودم و معدمو از دماغم شستوشو میدادن یادم نیست ولی خیلی از خودم تو اون حال خجالت کشیدم و سپردم ب خدا