2777
2789
عنوان

خودکشی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1141 بازدید | 70 پست
عزیزم مطمینا افسردگی داری ممکنه شرایط سختیو گذرثنده باشی یا فقط ارثی باشه به هر حال باید بری روان ...

هم گذشته ی بدی داشتم از تعرض بگیر تا..😣

هم ارثی تو خانواده پدری عموم خودکشی کرد و از دنیا رفت

افسردگی بدون دارو خوب نمیشه خودتو اذیت نکن فکر کن سرماخوردگیه باید دکتر بری حتما برو روانپزشک و دا ...

اخه فرق داره با سرما خوردگی مجبورم تا چند سال دارو بخورم شاید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هم گذشته ی بدی داشتم از تعرض بگیر تا..😣 هم ارثی تو خانواده پدری عموم خودکشی کرد و از دنیا رفت

خوب اول از همه اینو قبول کن که افسردگی داری و این حس یه ناراحتی یا غصه زودگذر نیست

برو پیش یه مشاور خوب رواندرمانی بشی…تعرض اسیبش خیلی بده

حتما باید رواندرمانی شه

سعی نکن با درددل با دیگران و تلاش خودت حلش کنی

هم گذشته ی بدی داشتم از تعرض بگیر تا..😣 هم ارثی تو خانواده پدری عموم خودکشی کرد و از دنیا رفت

خودکشی هم مگه ارثی هس اخه. حسشو داری کتاب بخونی عزیزم؟ اگه میتونی بخون باگوشی هم میشه از کتابراه دانلود کنی

خودکشی هم مگه ارثی هس اخه. حسشو داری کتاب بخونی عزیزم؟ اگه میتونی بخون باگوشی هم میشه از کتابراه دان ...

نه خانواده پدریم مشکل اعصاب دارن اونم نوع بدخیمش

من پنج بار تو یک ماه  میخاستن بیمارستان روانی بستریم کنن

برام تعریف میکنی؟  اگه اذیت نمیشی 

اینکه با   چی خودکشی میکردی 

چ جوری ناموفق بودن 

خانوادت چیا میگفتن 

ب نظر خودت چرا ب آخر خط میرسیدی

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر