2777
2789
عنوان

خودکشی کردم

1141 بازدید | 70 پست

یکسال پیش که خودکشی کرده بودم ولی شستشو معده دادم و قسم خوردم دیگه هیچ وقت سمتش نرم ولی همش شبو روز بعد حدود یکسال صحنه میاد تو ذهنم افسردگی خیلی حاد گرفتم باید چیکار کنم

راهی هست فراموش بشه

(فقط دارو نمیتونم بخورم چون دیگه از روانپزشک خستم واقعا)

و اینکه آدم به چه دلیلی به این مرحله میرسه مثل من دلیلشو خودمم نمیدونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مطمینا افسردگی داری

ممکنه شرایط سختیو گذرثنده باشی

یا فقط ارثی باشه

به هر حال باید بری رواندرمانی 

زندکی لذتبخشه

خیلیا با کمترین شرایط دارن بیشترین لذتو میبرن و اونا معنای زندگیو فهمیدن

این فرصتو از خودت دریغ نکن و خودتو درمان کن♥️

بدون که این بیماریه و دنیا انقد تیره و تار نیست که الان میبینی…

منم افسردگی داشتم و دارم و درکت میکنم

اگه تو گذشته گیر کنی پیر میشی .

روتین زندگیت رو تغییر بده

خودت رو با یه کار یا کلاس سرگرم کن

که دغدغه و افکارت به سمت چیز دیگه ای سوق پیدا کنه

اگه بهتر نمیشی زیر نظر روانشناس باش

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

مشاوره برو یا بزنگ ۱۴۸۰ مشاورس خانه بهداشت محلتونم باید روانشناس داشته باشه شنیدم رایگانه

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
شیطان رفته تو وجودت که خودکشی کردی الان اون اذیتت میکنه شایدم تاوان حرکتته راحت فقط توبه و قرآن خون ...

چی‌میگید . بنده خدا رو با شیطان میترسونید؟!

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."