2777
2789
عنوان

خسته شدم از این خواهر شوهر

446 بازدید | 31 پست

بچه ها چند روز خواهر شوهرم مهمانم بود یک هفته اونا روستا زندگی میکنن پسرم پنج سالش و خیلی زیاد عمه اش رو دوست داره عمه اش هم خیلی باهاش بازی می‌کنه و حوصله داره چون مجرد خلاصه الان رفته هردقیه پسرم میگه مامان تو دستپخت خوبی نداری مینا( عمه اش) گفته غذای من خوشمزه تر...

الان میگه مامان چقدر مو روی قالی مینا گفته من بدم میاد داره باهام دعوا می‌کنه موهای تو هست دیشب هم می‌گفت من تو لیوان تو آب نمی‌خورم مینا گفته تو دهنی مامانت نخور خیلی داغ کردم دیگه الان که زنگ بزنم هرچی از دهنم در میاد ب خواهر شوهر بگم از طرفی میترسم ازشون کل خانواده پشت هم هستن و منم که کسی ندارم مامان بابام فوت شدن.....چیکار کنم به نظرتون امیدوارم متوجه شده باشید چی نوشتم از بس عصبی هستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه است ممکن از دیدگاه خودش حرفی رو بزنه که واقعیت نداره

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️

اگه ادامه داشت زنگ بزن حرف بزن وسط حرف زدنت بهش بگو ب شوخی این بچه هم عمه ایی شده از وقتی رفتی مدام از تو حرف میزنه میگه عمه گفته غذای مامانت خوب نیست 😐بعد بخند ببین عکس العملش چیه انگار یه هشداری دادی بهش

مریم امیرجلالی مناطق محرومم🚶‍♀️🚬

نزار با بچه‌ت وقت بگذرونه

بعدشم با خنده و شوخی بگو حرفایی که بهش میگی و میاد میگه کی گفته و چی گفته ها (با خنده)

مخالف جهالت! دانشجوی پزشکی هستم اگه میتونم کمکتون کنم حتما بهم بگید.