2777
2789

سلام خانوما خیلی دو دلم برای قرداد فیلم های عروسی فرمالیته رو هم اضافه کردیم حدود چهار و نیم ولی الان دو دل شدم چون باید این پول رو قرض کنیم به نظرتون برم کنسلش کنم یا نه چقدر به نظرتون مهمه؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول بگو فرمالیته قبل عروسیه یا روز عروسیتونه با لباس طور؟

لطفاً درخواست دوستی ندید،، اگه جواب تاپیکاتونو میدم بدونید از رو خیر خواهیه دیگه هر جور دوست دارید قضاوت کنید من اصراری ندارم ، شنونده باید عاقل باشه، برام دعا کنید مشکلم حل بشه

اگر پول خودت داری و هزینه کنی براش خوبه ،یادگاری میمونه 

ولی

حالا که قرض کردی نه..ارزششو نداره خودتو زیر بدهی ببری برا ی کلیپ فرمالیته

امسال سال سرنوشت سازیه برام...حالا که داری میخونی...از ته دلت یه صلوات برا اجابت خواسته دلم بفرست...مرسی مهربونم...

بگیر 😍😍 خیلی زیبا میشششششه

دو لباسم تهیه کن .. ی پیراهن مشکی بلند موهات باز کتونی سفید 

ی پیراهن سفید کوتاه کتونی سفید

خطاب به تمام خستگان جهان ؛ باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد 🌸💞💌  اللهم صل علی محمد و آل محمد
اول بگو فرمالیته قبل عروسیه یا روز عروسیتونه با لباس طور؟

اگه با لباس طور ک باشه بهتره ...اما اگه اسپرت لباس بیرونیه ب نظرم ارزششو نداره

لطفاً درخواست دوستی ندید،، اگه جواب تاپیکاتونو میدم بدونید از رو خیر خواهیه دیگه هر جور دوست دارید قضاوت کنید من اصراری ندارم ، شنونده باید عاقل باشه، برام دعا کنید مشکلم حل بشه
نمیدونم میگن نگیری حسرت میخوری دو دل شدم

بگیر ۴ میلیون و نیم پول ۱ گرم طلاس 

نمیرزه بعدا حسرت بخوری

خطاب به تمام خستگان جهان ؛ باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد 🌸💞💌  اللهم صل علی محمد و آل محمد

ینی چهار تومن کلا میشه فرمالیته؟ 

قیمتش خیلی خوبه 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

ینی چهار تومن کلا میشه فرمالیته؟  قیمتش خیلی خوبه

اره مال خواهرم سال ۱۴۰۰ شد ۱۲ میلیون