2777
2789
ما سه تا خواهریم .هر سه تامون از نظر مالی مشکل داریم .خیلی مشکل داریم .خواهرام ارزوی همه چی توی دلشون مونده.حالا من ب درک .امروز خونه دوستم دعوت بودیم اونو خواهراش .چ لباسایی چ خونه ای داشتن خواهرام اومدن جلو چشمم ک چقدر آرزو ب دل هستن
میشه یه صلوات واسه حل مشکلم بفرستید؟ممنونتون میشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا خدا یکی رو میبره ب عرش یکی رو او ذلت و فقر میزاره چ فرقی بین ما و کسایی ک اینقدر ثروتمند هستن بوده ک خدا ب اونا این همه ثروت داده و ب ما این همه بدبختی و آه
چند شب پیش با خانوادم رفتیم شام بیرون فقط نفری به سیخ کباب خریدیم ب خودم میگعتم واسه همین یه سیخ کباب هم باید حساب کتاب کنیم اما بعضیا چقدر با خیال راحت پول خرج میکنن
ای کاش از بین ما سه تا خواهر حداقل یه نفرمون خوشبخت و پولدار بود ک حداقل با خودم میگفتم بیخیال بابا حداقل به خواهرت خوشبخته
چه بگم والله حق دارین منم میبینم که خدا به ادمای بد داره همینطور میده بخدا ادمای مواد فروش و خلافکار رو میبینم که هر روز دارن پیشرفت میکنن
😎 67 روز پیش تولدم بود اونایی که کادو ندادن امروز اماده کنند 😎
برفی خیابون ک میرم دلم میخواد برم به مانتو شیک بخرم یخ کفش خوشکل بخرم یه عروسک ناز بخرم واسه دخترم .دوستام میان میگن فلان جا اف زده قیمت مانتوهاش عالی همه 80 تومن 100 تومن چقدر راحت میگن 100 تومن
منم دلم لک زده واسه بازار رفتن خرید و مسافرت.ولی وضع مالیمون خیلی خرابه
میشه واسه حاجت دلم یه صلوات بفرستین؟؟اللهم صلی علی محمد و آل محمد تصمیم دارم وزنم و زیاد کنم،الان 49.500 ،وزن هدفم60.انشاالله من میتونم...