2777
2789
عنوان

حس خوبیه با پول پسندازت طلا بخری 😊✌️

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 30 پست
چرا شوهرت نمیخره :/؟؟ 

چون حقوقش کمه و هرکاری میکنیم نمیتونم سی تومن جمع کنم بدم مبل پول کرایه خونم داریم میدیم بچم دارم خودش کلی خرجع

کی فکرشو می‌کرد یه روزی حرفامون رو به آدمایی بگیم که تا حالا ندیدیمشون🙄❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا شوهرت نمیخره :/؟؟ 

اگ منتظر شوهر بمونم تا پنج سال دیگم نمیتونم بخرم شوهرم داره میگ کاش پول جمع کنیم بزاریم رو پول پیش خونمون 

4

خب من هنوز نامزدم البته خیلی خیلی بهم حس خوبی میده پول جمع کنم برا خودم طلا بخرم الانم ۱ سرویس دارم ۲ پلاک دارم ۱ زنجیر دارم. ۱دسبند دارم  حلقه خودم و شوهرم. شوهرم چون طلا نمیزاره حلقه اش دست منه بازم دارم پول جمع میکنم بخرم 

قسطی چرا نمیخره

نمیتونیم قسط بدیم فدات اگ میشد ک تو این پنج ساله عروسیم میخریدم دیگ حتما هیچ راهی نیست 

بیخیال کلا من ب دلم بیشتر اهمیت میدم تا مال دنیا

بخدا دارم افسرده میشم خونه همه مبل های شیک پیک من حقوق شوهرم کمه نمیتونم پس انداز کنیم یساله خودمو ک ...

بخر مبارکت باشه ..مبل خیلی خوبه هم خونه ت شیک میشه هم زانو درد نمیگیری ..بخر لذتشو‌ ببر ..‌‌‌‌‌‌منم میخوام لوستر بخرم خونه ی هر اسکولی رفتم لوسترای ست شیک داشتن  

پنجاه تا صلوات نذر کردم برای امام زمان و همون روز حاجت گرفتم الهی شکر . زدم امضا که یادم بمونه 
اگ منتظر شوهر بمونم تا پنج سال دیگم نمیتونم بخرم شوهرم داره میگ کاش پول جمع کنیم بزاریم رو پول پیش خ ...

اینجور چیزا و فقط با وام میشه خرید 

بانک رسالت به گردش حساب وام میده

به شوهرت بگو اونجا حساب باز کنه و اونجا پول بریزین

من به آرزو هام قول رسیدن دادم❤️

عزیزم مبارکت باشه 

خدا بیشترش کنه

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
خب من هنوز نامزدم البته خیلی خیلی بهم حس خوبی میده پول جمع کنم برا خودم طلا بخرم الانم ۱ سرویس دارم ...

آفرین بخر قانع نباش به همون طلاها

آفرین بخر قانع نباش به همون طلاها

میدونین شوهرم میخواد خونه درست کنن بعد مادرم زمینشو بفروشه و وام مسکن و ازدواج و اینا خب من راضی نیستم سرویسمو بفروشم ب شوهرمم گفتم گفت هر چی خودت میخای الانم دارم خودمو قانع می کنم کمتر خرج کنم البته من هنوز سنی ندارم اما با این حال بازم هوای دستمو باید داشته باشم مادر و پدرم جهیزیه بخرن خونه درس کنیم الان ۱ ساله نامزد کردم و اگه همه چی اوکی بشه ۲ یا ۳ سال دیگه خونه خودمم میخوام پول هامو جمع کنم  بعد یه موقع هایی خرج میشه مثلا تا ۶۰۰ جمع میکنم  بعد میدم ب نامزد یا بابام. اما ب خودم قول دادم ک کارتمو جدا کنم دیگ دست نزنم بهش

میدونین شوهرم میخواد خونه درست کنن بعد مادرم زمینشو بفروشه و وام مسکن و ازدواج و اینا خب من راضی نیس ...

سرویس طلات مگه چقد میره که بفذوشیش. 60 70 که بیشتر نیست ارزش نداره برای فروش