2777
2789
عنوان

لونه پرنده روی لوله گازمون 🥺😍😍اسمش چیه؟+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 803 بازدید | 64 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر درصد نزدیکی من ب پرنده رو میدید باورکنید اولین باره از نزدیک یه پرنده دیدم دستم زدم بهش🤣

منم یبار به پرنده دست زدم اونم چون خیلی کوچولو بود نمیدونم از کجا افتاده بود حیاطمون بلد نبود پرواز کنه ازم میترسید پشتشو بهم کرده بود میلرزید منم دیدم خیلی ترسو تر از منه نازش میکردم 😑😂

ی کم تخیلی نیست داستان موسی کو تقی

🤣🤣

یا کریم های ما این شکلی هستن😍

به خدا که وصل میشوی آرامشی وجودت را فرا می‌گیرد که نه به راحتی میرنجی!  و نه به آسانی میرنجانی،آرامش  سهم دل هایی است که نگاهشان سمت خداست

عزیزم قطعا و صددرصد بهت اطمینان میدم یاکریمه بذار باشن تا پر بزنن برن 😘

میشه با خودم ببرمشون؟ما‌میخوایم اسباب کشی کنیم دوسه ماه دیگ..دلم نمیاد بزارم اینجا بمونن معلوم نیس بعد ما کی بشه مستاجر اگر پرنده رو کشت لواش خراب کرد چی🥺

میشه با خودم ببرمشون؟ما‌میخوایم اسباب کشی کنیم دوسه ماه دیگ..دلم نمیاد بزارم اینجا بمونن معلوم نیس ب ...

تا سه ماه دیگه خودشون پر میکشن میرن 

به خدا که وصل میشوی آرامشی وجودت را فرا می‌گیرد که نه به راحتی میرنجی!  و نه به آسانی میرنجانی،آرامش  سهم دل هایی است که نگاهشان سمت خداست

میشه با خودم ببرمشون؟ما‌میخوایم اسباب کشی کنیم دوسه ماه دیگ..دلم نمیاد بزارم اینجا بمونن معلوم نیس ب ...

نهههههه اصلا دست نزن اونا تا یه ماه دیگه شایدم کمتر میپرن میرن مگه بچه ادمه که بعد دوسال تازه رو پاش وایسته🤣🤣🤣🤣

همین مطمئن باش دعای خیرشون رو تو زندگیت میبینی .خیلی هم خوشحال باش که تو خونت لونه کرده مواظبشون باش گربه نخوره