2777
2789

سلام دوستان لطفا کمکم کنید تو شرایط بدی بسر میبرم

۶ ماهه عقد کردیم، سری اول همون یک ماه اول مچش رو گرفتم دیدم داره چت میکنه با دوتا خانم مطلقه

کلی التماس کرد دست رو قرآن گذاشت که دیگه تکرار نمیشه و‌متوجه تعهدش نبوده، بهش یه فرصت دادم تا جبران کنه، تو این مدت هیچ اشتباهی ازش ندیدم تا اینکه ده روز قبل مجدد زنه با یه شماره دیگه پیداش شده بود انگار ازش آتو داره، قبل ازدواج باهم بودن و یکبارم اسکرین شات ها رو فرستاده بوده برا همکارش اونم تهدید کرده که باید ۱۵۰ میلیون پول بدی تا نفرستم برای پدرخانمت

دکتر روانشناس میگفت اینجور خانما که آویزون میشن قطعا یه آتو دارن از شوهرت،و شوهرت اگه بخواد بکوبه تو دهنشون آبروشون رو میبرن درنتیجه پسرا جوابشون رو میدن دست به سرشون میکنن تا یه وقت نخواد آبروشونو ببره

چقدر با این حرف موافقید کسی تجربه ای داره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گر پادشاه عالمی، بازم گدای مادری(س):

🍃💐🍃💐🍃💐🍃💐

♨️هنوز تا اذان مغرب وقت زیاده از دوستان دعوت کنید تا هدیه به امام زمان(عج) زیادتر باشه

🌺دوستان خودتون رو دعوت به گروه

👇👇👇👇👇👇👇👇

https://eitaa.com/joinchat/4018798970Cd75bcc34ab

به شوهرم پیام داده بود که از وقتی متاهل شدی دیگه محل ما نمیذاری و دلم تنگ شده و ....

شوهرمم گفته بود میخوای برای آخرهفته بیام شهرستان برنامه باغ بذاریم

شوهرم ساکن تهرانه، و تا دوهفته بعدش هم با من برنامه سفر داشت

الان قهریم دارم دیوونه میشم که نکنه این هفته بره پیشش 😔😔

شما مشکل اصلی شوهرته که هرز میپره

بقیه رو ول من

ایشون مشکل اصلیه

کمی تفکر و تجدید نظر

نظرات من صرفا برای صاحب تاپیک میباشد،ریپلای انسانهای بدون مغز یا متعصب  رامشاهده نکرده و پاسخ نمیدهم😊

چه آتویی داره مگه که شوهرت انقد می‌ترسه 

دوران عقد خیلی دوران شیرینی برای هر دو طرف چون همه چی رو برای اولین بار کنار هم تجربه می‌کنن و هنوز به تکرار نرسیدن ، حقیقتا کسیکه تو این دوران خیانت میکنه آیا میتونه شریک زندگی باشه که هر روزش تکراره؟!

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

فکر نمی کنی مشکل از شوهرته؟؟

به خدا هر چی می کشین بابت همین احساسی بودنتونه اگه یه کم منطقی بشین می فهمین همچین مردایی به دردتون نمی خورن و قسمشون هم دروغه با قسم و آیه کسی وفا دار نمی شه!!

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

چتای قبلیشو خونده بودم چتای س.. داشتن باهم ولی تو چتا قرار و ملاقاتی نبود اصلا مهم نیست گذشته ش

متاسفانه از این آدماست که خودشو میخواد خوب نشون بده که با هیشکی رابطه نداشته

به روش نیاوردم چیا دیدم

فکر میکنه فقط چت معمولی رو دیدم

به شوهرم پیام داده بود که از وقتی متاهل شدی دیگه محل ما نمیذاری و دلم تنگ شده و .... شوهرمم گفته بو ...

الان شوهرت پیاماش شبیه کسایی هست که از سر اجبار و داشتن آتو دست طرف باهاش حرف می زنن؟؟

خود شوهرت بهش رو میده و خودش میره سمتش تو چه قدر ساده ای.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//