2777
2789
عنوان

۶روزه پسرم تب داره

1043 بازدید | 85 پست

سلام خانوما تورو خدا کسی اطرافتون هست اینجور شده باشه پسرم امروز ۶روزیه که تب داره از روز اول انتی بیوتیک دادم بهش ازمایش عفونت خون هم دادیم که مشکلی نداشت پیش دوتا دکتر بریم که گفتن گوشش عفونت نداره دیشب هم یه دکتر امپول۶.۳.۳ بهش داد که اون هم زدیم ولی همین الان هم تب داره دیگه خسته شدم دلم براش میسوزه 😭😭😭😭

کرونا شرم کن من بچه ایرانم😕🤨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببر دکتر اطفال ببین چی میگن 

بردم عزیزم میگن مشکلی نداره دیشب یه امپول هم یکیشون داد که همون موقع زدیم امیدوار بودم دیگه تب نکنه ولی باز هم تب داره

دعای نور خانم زهرا سلام الله علیها رو براش زیاد بخون 

بدنش رو هم آب بپاش 

بخصوص شکم 

برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .
خواهرزاده منم همینجوره.الان یک هفتس ک خوب نمیشه هیچ جور

دکترا به شما چی گفتن شاید یه ویروس جدیده چه علائم دیکه ای جز تب داره؟

دعای نور خانم زهرا سلام الله علیها رو براش زیاد بخون  بدنش رو هم آب بپاش  بخصوص شکم  ...

خیلی خوندم خیلی فایده ای نداره😭😭😭😭

بردم عزیزم میگن مشکلی نداره دیشب یه امپول هم یکیشون داد که همون موقع زدیم امیدوار بودم دیگه تب نکنه ...

تب  چند درجه؟

حتی شیاف هم قطعش نمیکنه؟

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.