بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همه ما انسان ها درون ذهن خویش گیر افتادیم🌱🌼🐞.......یه دختر شاد پرانرژی بودم که یکم مرداد ۴۰۱دچار حمله پانیک شدم و زندگیم تیره و تار شد.(من با پانیک جنگیدم و پیروز شدم.)
همه ما انسان ها درون ذهن خویش گیر افتادیم🌱🌼🐞.......یه دختر شاد پرانرژی بودم که یکم مرداد ۴۰۱دچار حمله پانیک شدم و زندگیم تیره و تار شد.(من با پانیک جنگیدم و پیروز شدم.)
اره عزیزم من صبحا همیشه میخورم دیروز یه کار احمقانه کردم داشتم نسکافه میخوردم گفتم بیا قرص رو هم با همین شیر نسکافه(داغ بود) بخورم اشکال ندارد به نظرت از اون نیست
اره عزیزم من صبحا همیشه میخورم دیروز یه کار احمقانه کردم داشتم نسکافه میخوردم گفتم بیا قرص رو هم با همین شیر نسکافه(داغ بود) بخورم اشکال ندارد به نظرت از اون نیست
اره عزیزم من صبحا همیشه میخورم دیروز یه کار احمقانه کردم داشتم نسکافه میخوردم گفتم بیا قرص رو هم با ...
شاید اثر قرص رو کم کرده
هورمونات بهم ریخته حتما برو دکتر